מהנעשה והנשמע בחצר הקודש פיטסבורג
-
שבת יארצייט בפיטסבורג; במהלך הטיש שערך הרבי בליל שבת לרגל הילולת זקנו בעל ה"אמונת אברהם" זצ"ל, בהשתתפות מאות חסידים ותושבי העיר, הופיע הרבי מטאלנא אשר השתתף בטיש במשך שעה ארוכה וכובד ע"י האדמו"ר מפיטסבורג בכבוד גדול במיוחד
-
בשב"ק העעל"ט נחגגה בבית המדרש הגדול בקריתנו המעטירה באשדוד
שמחת הקידושא רבא לרגל הולדת הבת ל
הגה"צ מורינו רבי יעקב לייפער שליט"א ראש ישיבת פיטסבורג
בן כ"ק אדמו"ר התפארת מרדכי זצ"ל
וחתן כ"ק האדמו"ר מדז’יקוב ויז’ניץ שליט"א -
כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א בביקור אצל כ"ר מרן אדמו"ר מבעלזא שליט"א
-
כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א בביקור אצל כ"ק האדמו"ר מצאנז שליט"א לקראת שמחת החתונה
-
לרגל ימי השובבי"ם הנעלים בעולם החסידות, הגיע האדמו"ר מפיטסבורג לביקור חיזוק רב רושם בהיכל ישיבת ‘תורה לשמה’ ברחוב הירדן בבני ברק | צילום: יהודה פרקוביץ
-
כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א בביקור אצל כ"ק מרן אדמו"ר מסאדיגורה שליט"א
-
@פשוט-שבפשוט לכבוד מה הביקור
-
-
@חסידים-הראשונים והם גם בני דודים
-
שמחת בית פיטסבורג, קרעטשניף ים - לעלוב-בראנוביץ
בהולדת הבת אצל הרה"צ זושא לייפער שליט"א בן האדמו"ר מפיטסבורג שליט"א ונכד האדמור מקרעטשניף ירושלים וחתן האדמו"ר מלעלוב בראנוביץ
-
שמחת הקידוש יערך בעז"ה בשבת הקרובה פרשת משפטים מיד לאחר התפילה בהיכל הטיש של כ"ק האדמו"ר שליט"א
בקריתינו המעטירה באשדוד
הסבא כ"ק האדמו"ר מלעלוב בראנוביץ ישהה לרגל השמחה באשדוד
שמחת הקידוש תערך גם ע"י הסבא כ"ק האדמו"ר מקרטעשניף י-ם בבית מדרשו שברח’ אבינועם ילין בירושלים -
@חסידים-הראשונים סתם הארה עם אפשר
עם אפשר כאן במהנעשה והנשמע לכתוב רק האדמור שליט"א ולא האדמו"ר מפיטסבורג כמו בכל חסידות שבמודעות של החסידות כותבים האדמור שליט"א בלי שם
יישר כח
נ.ב יישר כח גדול שאתה מעדכן כאן את מה שקורה בחצר הקודש בתקופה האחרונה לא היה לי כ"כ זמן לעשות את זה יישר כח גדול -
שמחת החלאקה באתרא קדישא מירון לנכד רבינו שליט"א בן בכור לבנו בכורו הרה"צ ר’ יקותיאל יהודה לייפער שליט"א ממאנסי
-
@הופמן-הפקות אמר במהנעשה והנשמע בחצר הקודש פיטסבורג:
איך הם בני דודים, אם יורשה לי לשאול, הוא חתן של רא"ח שטרנבוך והוא של קרעטשניף י-ם, איך זה נהיה בני דודים, גם מצד האבא התפארת מרדכי זיע"א. ראיתי שזה לא קשור
-
@אונגוואר אמר במהנעשה והנשמע בחצר הקודש פיטסבורג:
@הופמן-הפקות אמר במהנעשה והנשמע בחצר הקודש פיטסבורג:
איך הם בני דודים, אם יורשה לי לשאול, הוא חתן של רא"ח שטרנבוך והוא של קרעטשניף י-ם, איך זה נהיה בני דודים, גם מצד האבא התפארת מרדכי זיע"א. ראיתי שזה לא קשור
חותן הגרא"ח שטרנבוך הנו האדמו"ר מאוסטראוו קאלושין שליט"א שהוא חתנו של הרה"ק בעל האמנות אברהם מפיטסבורג זצוק"ל זקנו של כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א
-
@תפארת אמר במהנעשה והנשמע בחצר הקודש פיטסבורג:
עם אפשר כאן במהנעשה והנשמע לכתוב רק האדמור שליט"א ולא האדמו"ר מפיטסבורג כמו בכל חסידות שבמודעות של החסידות כותבים האדמור שליט"א בלי שם
יישר כח
נ.ב יישר כח גדול שאתה מעדכן כאן את מה שקורה בחצר הקודש בתקופה האחרונה לא היה לי כ"כ זמן לעשות את זה יישר כח גדולבד"כ מדובר בעדכונים שאני מעתיק
תודה על ההארה אשתדל מעתה גם לשנות בעדכונים שאני מעתיק -
@חסידים-הראשונים אמר במהנעשה והנשמע בחצר הקודש פיטסבורג:
@תפארת אמר במהנעשה והנשמע בחצר הקודש פיטסבורג:
יישר כח
נ.ב יישר כח גדול שאתה מעדכן כאן את מה שקורה בחצר הקודש בתקופה האחרונה לא היה לי כ"כ זמן לעשות את זה יישר כח גדולבד"כ מדובר בעדכונים שאני מעתיק
תודה על ההארה אשתדל מעתה גם לשנות בעדכונים שאני מעתיקממש תודה יישר כח גדול על העבודה המושלמת
-
הגאון הגדול רבי שלום בן נאים שליט"א ר"י רמת אשכול הידוע בקשרי ידידותו הרבה עם כ"ק אדמו"ר שליט"א ואחיו הרה"צ ר"י לייפער שליט"א ר"י פיטסבורג בשמחת השבע ברכות האחרון:
-
כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א משתתף כעת בשמחת בית דאראג - ספינקא - בערגסאז בית שמש
-
קוֹל רִנָּה וִישׁוּעָה בְּאָהֳלֵי צַדִּיקִים
שמחת בית פיטסבורג- שידלובצא- ערלוי ב’‘ב
היום היה ישר אחרי ההבדלה חלאקה לבן הרה’‘צ ר’ דוד מתתיהו קורנרייך חתן כ’‘ק אדמו’‘ר זצ’‘ל בהשתתפות אדמו’‘ר שליט’'א ואחיו וגיסיו