בחצרות בעלזא
-
@בעלזער-חסיד
גם הרב טוביה פריינד במשלחת של האדמו"ר מקרלין -
@בעלזער-חסיד
לפעמים עכשו אתה לא רואה את זה אבל בהמשך השנים חודשים עוד בעלזארס יכנסו ויתנו לייק
כרגע הלייקים כאן באתר ממש לא בשיפור! -
@שמעון-2 אמר בבחצרות בעלזא:
@בעלזער-חסיד
לפעמים עכשו אתה לא רואה את זה אבל בהמשך השנים חודשים עוד בעלזארס יכנסו ויתנו לייק
כרגע הלייקים כאן באתר ממש לא בשיפור!צודק מאוד וזה מה שכואב לי אני עובר כאן על כל הפורום הזה ובודק פוסטים ישנים שלי ואני נזכר כמה עבדתי שמה כדי להעלות תמונות יפות ולאו דווקא כאן בבעלזא אלא של עוד חצרות הקודש ופשוט החברה כאן מתעלמים
רק אם אני כותב משהו בנושא אז יש לייקים אם לא כולם שותקים
חברה יש עניין של הכרת הטוב להאנתכם ולטובתכם
כדי שיהיה לי ולכולם כוח ומרץ להעלות עוד דברים חייבים את העזרה שלכם בלייק קטן שתוסיפו
תודה רבה לכולם -
@פינסקער אמר בבחצרות בעלזא:
@בעלזער-חסיד
גם הרב טוביה פריינד במשלחת של האדמו"ר מקרליןנו… ו… מה אתה רוצה להגיד בזה?
-
@בעלזער-חסיד אמר בבחצרות בעלזא:
@שמעון-2 אמר בבחצרות בעלזא:
@בעלזער-חסיד
כרגע הלייקים כאן באתר ממש לא בשיפור!צודק מאוד וזה מה שכואב לי אני עובר כאן על כל הפורום הזה ובודק פוסטים ישנים שלי ואני נזכר כמה עבדתי שמה כדי להעלות תמונות יפות ולאו דווקא כאן בבעלזא אלא של עוד חצרות הקודש ופשוט החברה כאן מתעלמים
רק אם אני כותב משהו בנושא אז יש לייקים אם לא כולם שותקים
חברה יש עניין של הכרת הטוב להאנתכם ולטובתכם
כדי שיהיה לי ולכולם כוח ומרץ להעלות עוד דברים חייבים את העזרה שלכם בלייק קטן שתוסיפו
תודה רבה לכולםניסיתי עכשיו לשים לך הרבה לייקים רק יש הגבלה של 6
-
כ"ק האדמו"ר מזווהעיל שליט"א הגיע כעת להתברך בקודש אצל כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א לקראת שמחת נישואי בנו בכורו
-
@חייםקה
צריך אולי לדבר עם ההנהלה שיורידו את ההגבלה הזאת. -
-
-
שמחת בית בעלזא - בשבת נולד נין לאדמו"ר מבעלזא, בן לנכדו הרב אלימלך נתן נטע רוקח
-
@פלד אמר בבחצרות בעלזא:
אצל מי הוא איידים?
-
@ברוך-באבד הגאון רבי אברהם יעקב שארף ר"מ בישיבה לצעירים בקרית יערים טלז סטון ומיקירי וחשובי החסידים בירושלים ונכדת הגאון החסיד רבי משה דוד שארף והרבני החסיד רבי מרדכי דוד צויבל
-
כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א ערך לאו"ב בליל ההילולא של זקינו הרה"ק רבי אהרן מטשארנוביל זי"ע
-
@בעלזער-חסיד אמר בבחצרות בעלזא:
כ"ק האדמו"ר מזווהעיל שליט"א הגיע כעת להתברך בקודש אצל כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א לקראת שמחת נישואי בנו בכורו
-
@פלד אמר בבחצרות בעלזא:
כשבישרו לכ"ק מרן שליט"א בעת הלעכטיגע פיש בסעודה שלישית על השמחה הגדולה התחילו לשיר הטוב כי לט כלו רחמיך
לאחר זמירת מוצ"ש ניגנו גם סימן טוב וקול רינה וישועה לכבוד השמחה -
ה"מויפת" שמסעיר את בעלזא: באופן מפתיע – כך שוחרר החסיד מהכלא בער"ש
חסיד בעלזא מלונדון, שקיבל את ברכת הרבי מבעלזא “שייצא זכאי במשפט”, נשלח ל-21 חודשי מאסר • באופן חריג ותקדימי – 4 ימים לאחר מכן ביקש השופט לדון שוב בעניינו ושחרר אותו ממעצר בנימוקים תמוהים -
אתמול התקיים מעמד סיום שולחן ערוך
לכולל של בחירי אברכי חסידות בעלזא,הכולל נקרא דעם רבס’ כוילל
הכולל של מרן שליט"א,
אברכי הכולל יושבים ולומדים ממש בבית מרן שליט"א,
מר"ש עוקב ומפקח בעצמו אחרי סדרי הלימוד.לאחר השקעה מרובה עם גמר סיום סדר השו"ע נערכה סעודה ברוב פאר בביהמ"ד.
לאורח הכבוד הוזמן מו’ הגה"צ רבי דניאל חיים אלתר שליט"א רב ביהמ"ד ארי שבחבורה וראש ישיבת פני מנחם.
ובנו חביבו של כ"ק הפני מנחם מגור זצ"ל.שנשא מדברותיו בחשק בחן ובשמחה להגדיל תורה ולהאדירה,
-
כ"ק האדמו"ר הקוה"ט מויזניץ שליט"א בביקור הערב בקו"פ באמצע שבע ברכות לנכדו בת לחתנו הרה"צ רבי ברוך האגער שליט"א
-
-