בחצרות בעלזא
-
החתן הרב ישראל מנחם נחום רוקח שליט"א הנמצא בימים אלו בנסיעה למקומות הקדושים בהונגריה עם סביו הגה"ק גאב"ד מאקאווא שליט"א
לרגל היא"צ של הרה"ק המנוחת אשר מטשענגער
בעיר קארסטיר
-
לרגל פתיחת אגף ‘דורות ישרים’ בארגון ‘אנו בניך’ בפיקוחו ובניהולו של הרב אהרן רייזמן ביקרו הערב בקו"פ אצל מר"ש מנכ"ל בתיה"ח הדסה מר יורם ווייס, ד"ר אהרן טבת מנהל מחלקת יולדות, ומנהלי המחלקות השונות בביה"ח ד"ר שוויקי וד"ר אסף בן מאיר, ביחד עם העסקן הרפואי הרב מרדכי אייכלר
-
@בעלזער-חסיד אפשר פליז להביא את המודעות שהיו בבהמ"ד על הטלפונים הכשרים?
-
@שמואל-ש אמר בבחצרות בעלזא:
@בעלזער-חסיד אפשר פליז להביא את המודעות שהיו בבהמ"ד על הטלפונים הכשרים?
איזה מודעות?
לא ראיתי -
@בעלזער-חסיד היו מודעות עם פירוט של כל הטלפונים-הכשרים ואלו שלא
-
@שמואל-ש אני נמצא כל יום בבית מדרש ולא ראיתי כזה מודעה
-
@בעלזער-חסיד אמר בבחצרות בעלזא:
@שמואל-ש אני נמצא כל יום בבית מדרש ולא ראיתי כזה מודעה
ירושלים? נמצא ליד המקרר שליד חדר בקרה בקומה 5, מודעות ענק, אין סיכוי שלא ראית!
-
@שמואל-ש לא הייתי היום בקאווע שטיבל
אבל זה מה שקיבלתי
-
הרה"צ ר’ אהרן מרדכי שליט"א הגיע כעת לשמחת סערט-ויזניץ ויזניץ מרכז
-
-
-
-
הרה"צ מכובד בשני ברכות ראשונות
-
ביום שלישי האחרון, בין הנכנסים לקודש פנימה בקבלת קהל הגיעו משלחת מאת כ"ק האדמ"ר מקרלין שליט"א, הרב החסיד חנוך שבדרון דומ"ץ, הרה"ח מאיר גולדברגר מזקני החסידים, הרה"ח שאול יצחק פריינד, להזמין את כ"ק מרן אדמו"ר שליט"א לקראת שמחת נישואי בנו שתתקיים בשבוע הבא בע"ה
-
אם יש עניין לציבור במה שאני מעלה לטובת הכלל אני אשמח שיעדכנו אותי על ידי לייק
כי אין לי עניין להשקיע זמן בהעלאת חומר אם אין בזה עניין לציבור
לכן אני מבקש שתשימו לייק על מה שאני מעלה כדי שאני אדע שאני שם דברים שמעניינים את הכלל
שלכם תמיד
בעלזער חסיד
מנהל הפורום הפנימי -
@בעלזער-חסיד
גם הרב טוביה פריינד במשלחת של האדמו"ר מקרלין -
@בעלזער-חסיד
לפעמים עכשו אתה לא רואה את זה אבל בהמשך השנים חודשים עוד בעלזארס יכנסו ויתנו לייק
כרגע הלייקים כאן באתר ממש לא בשיפור! -
@שמעון-2 אמר בבחצרות בעלזא:
@בעלזער-חסיד
לפעמים עכשו אתה לא רואה את זה אבל בהמשך השנים חודשים עוד בעלזארס יכנסו ויתנו לייק
כרגע הלייקים כאן באתר ממש לא בשיפור!צודק מאוד וזה מה שכואב לי אני עובר כאן על כל הפורום הזה ובודק פוסטים ישנים שלי ואני נזכר כמה עבדתי שמה כדי להעלות תמונות יפות ולאו דווקא כאן בבעלזא אלא של עוד חצרות הקודש ופשוט החברה כאן מתעלמים
רק אם אני כותב משהו בנושא אז יש לייקים אם לא כולם שותקים
חברה יש עניין של הכרת הטוב להאנתכם ולטובתכם
כדי שיהיה לי ולכולם כוח ומרץ להעלות עוד דברים חייבים את העזרה שלכם בלייק קטן שתוסיפו
תודה רבה לכולם -
@פינסקער אמר בבחצרות בעלזא:
@בעלזער-חסיד
גם הרב טוביה פריינד במשלחת של האדמו"ר מקרליןנו… ו… מה אתה רוצה להגיד בזה?
-
@בעלזער-חסיד אמר בבחצרות בעלזא:
@שמעון-2 אמר בבחצרות בעלזא:
@בעלזער-חסיד
כרגע הלייקים כאן באתר ממש לא בשיפור!צודק מאוד וזה מה שכואב לי אני עובר כאן על כל הפורום הזה ובודק פוסטים ישנים שלי ואני נזכר כמה עבדתי שמה כדי להעלות תמונות יפות ולאו דווקא כאן בבעלזא אלא של עוד חצרות הקודש ופשוט החברה כאן מתעלמים
רק אם אני כותב משהו בנושא אז יש לייקים אם לא כולם שותקים
חברה יש עניין של הכרת הטוב להאנתכם ולטובתכם
כדי שיהיה לי ולכולם כוח ומרץ להעלות עוד דברים חייבים את העזרה שלכם בלייק קטן שתוסיפו
תודה רבה לכולםניסיתי עכשיו לשים לך הרבה לייקים רק יש הגבלה של 6