בחצרות ויזניץ
-
@יוסף-נחמן-אולמן-0 אמר בבחצרות ויזניץ:
@יהודהניו זה חסום לי, מה זה ?
אתה באתרוג?
נטפרי אמור להיות פתוח -
@יהודהניו אמר בבחצרות ויזניץ:
@יהודהניו זה חסום לי, מה זה ?
אתה באתרוג?
נטפרי אמור להיות פתוחבכל אופן תבקש כאן בקשת גישה
זה החתונה של אב"ד סאטמאר וויליאמסבורג
https://drive.google.com/file/d/1hdPdAUFWEXUv3ikBmsGv9SbqG-CXgAkY/view?usp=drivesdk -
@יהודהניו אני אמנם בנטפרי, רק מוגדר בתור קהילה מסוימת שזה חסום לי
-
משהו פה יודע האם האדמו"ר שליט"א מגיע היום לירושלים ?
-
@קרעסטיר אמר בבחצרות ויזניץ:
משהו פה יודע האם האדמו"ר שליט"א מגיע היום לירושלים ?
כן. רבינו שליט"א יגיע לביקור אצל גיסו האדמו"ר מבעלזא
-
מרן האדמו"ר מויזניץ הגיע כעת לביקור פרטי אצל מרן האדמו"ר מבעלזא
-
מרן האדמו"ר מויזניץ הגיע אמש (שני) לביקור מיוחד בבית גיסו כ"ק מרן האדמו"ר מבעלזא, השוהה בביתו בקרית בעלזא בירושלים, לאחר שאושפז בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים.
הרבי הגיע לביקור עם בנו הרה"צ רבי יצחק ישעי’ הגר, אב"ד ויז’ניץ אשדוד, ולא התאפשר לאף אחד להיות נוכח בביקור המיוחד.
ל’חדשות JDN’ נודע כי בשלב מסוים, הרבי מויזניץ נועד עם הרבי מבעלזא ביחידות, כאשר אחותו הרבנית מבעלזא מצטרפת לביקור שנערך כאמור ללא נוכחות מלווים ומשב"קים.
למשך חצי שעה נמשכה הפגישה המשולשת כאשר תוכנה לא ידוע לאף אחד. כזכור, בתקופה האחרונה אושפזו הגיסים האדמו"רים, ובעולם התורה והחסידות התפללו ועקבו בדאגה רבה אחר מצבם של גדולי ומאורי הדור.
-
@תודה-לה אמר בבחצרות ויזניץ:
מרן האדמו"ר מויזניץ הגיע אמש (שני) לביקור מיוחד בבית גיסו כ"ק מרן האדמו"ר מבעלזא, השוהה בביתו בקרית בעלזא בירושלים, לאחר שאושפז בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים.
הרבי הגיע לביקור עם בנו הרה"צ רבי יצחק ישעי’ הגר, אב"ד ויז’ניץ אשדוד, ולא התאפשר לאף אחד להיות נוכח בביקור המיוחד.
ל’חדשות JDN’ נודע כי בשלב מסוים, הרבי מויזניץ נועד עם הרבי מבעלזא ביחידות, כאשר אחותו הרבנית מבעלזא מצטרפת לביקור שנערך כאמור ללא נוכחות מלווים ומשב"קים.
למשך חצי שעה נמשכה הפגישה המשולשת כאשר תוכנה (לא) ידוע לאף אחד. כזכור, בתקופה האחרונה אושפזו הגיסים האדמו"רים, ובעולם התורה והחסידות התפללו ועקבו בדאגה רבה אחר מצבם של גדולי ומאורי הדור.
לא הבנתי, ר’ יצחק ישעיה היה איתו בחדר או לא? וכן האם בזמן שהרבנית היתה, ר’ יצחק ישעיה היה או לא?
-
@אחסידשע-ר
אב"ד ויזניץ אשדוד היה נוכח בתחילת הביקור ולגבי המשך הביקור, כשהרבנית תליט"א נכנסה, לא ידוע אם היה נוכח.
אם מישהו יודע שיעדכן. תודה! -
@חסיד-ויזניץ היה רק כמה דקות ויצא
-
@קרעסטיר איך רבי יעקב מרדכי פספס כזה ביקור ?
-
חיים שאולזון: מרן האדמו"ר מויזניץ ימריא היום במטוס פרטי יחד עם גיסו הרבי מטשרנוביל לדאבוס
-
ל@יוסף-נחמן-אולמן
קורה שמפספסים ביקורים כאלו גם…
כנראה לא ידע לפני זה -
@חסיד-ויזניץ כן, אבל לא הייתי מניח שר’ יעקב מרדכי יפספס כזה ביקור…
-
@חסיד-ויזניץ כן, אבל לא הייתי מניח שר’ יעקב מרדכי יפספס כזה ביקור…
יכול להיות שאביו האדמו"ר לא רצה שיבוא, מה אנחנו יודעים?
-
בר מצוה לבן המשב"ק יהושע קרויזר
https://www.jdn.co.il/flashes/1948262/ -
ראש ישיבת ויז’ניץ כ"ק הגה"צ רבי מנחם ארנסטר שליט"א ברחובות מנצסטר (ראש הישיבה נסע לכל חג הפסח לבנו הגרח"מ)
-
@צפוני אין ענין לשלוח קישורים לאתרים תעתיק משם את התמונות לפה ותיתן קרדיט לאתר ממנו לקחת
-
הברית ההיסטורית והטיש בחוה"מ פסח להאזנה:
-
@זעליג שכוייח גדול על החומר.
מעניין האם מי שמנגן שם על האקורדיון זה מונה רוזנבלום ?