נידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...
-
רבותי, למרות שכבר עבר מלא זמן, אני חייב לכתוב פה שאני לא מבין איך זה קורה,
פתחתי לאחרונה נושא על פטירת הרבנית ברוריה דייוויד ע"ה
https://parenches.ovh/topic/1383/ברוך-דיין-האמת-הרבנית-ברוריה-דיוויד-ע-ה-אשת-ראש-הישיבה-והבת-של-הפחד-יצחק/7,והשקעתי בו חזק, והוא כבר נצפה 1253 פעמים (אני לא יודע אם זה הרבה, אבל זה לא קצת בוודאי שלא בתוך 7 ימים (אשכול חדשות ועדכונים 6 שנפתח לפני 3 שבועות בערך נצפה רק 1180 פעמים, ובוודאי שיש פה כמה אנשים שזה עניין אותם) ולא קיבלתי אפילו לייק אחד. זה פשוט גורם שאנשים פחות ירצו להשקיע בפורום.
“ולמזהיר ולנזהר שלומים תן כמי נהר”.
בתקוה להבנה.
נ.ב. (זה לא דווקא בנושא הזה, אבל לפתוח נושא עם 16 הודעות ולא לקבל ספציפית על הנושא הזה אפי’ לייק אחד) -
@דוד-המאסטר אמר בנידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
@חסיד-ליטאי אמר בנידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
@דוד-המאסטר אני רואה שלא הבנת אותי נכון, ברור שעל עבודה טובה צריך לתת לייק וזה מינימום של הכרת הטוב ואם תעבור על הנידון הזה תראה שזה דעתי לאורך כל הדרך וכמה שכתבתי על זה ,
אני מדבר על הבקשות ללייקים בשביל הכותב כמו הדוגמא שהבאתי הדברים האלו הם בעייתים אני שיא הבעד ואני גם נותן כל הזמן אבל לדעתי עשו מעיקר טפל ומהטפל עיקר חברה מעלים דברים בשביל לייקים ולא למען הפורום
וזה לדעתי בעיהבזה אתה צודק, מי שכותב כזה דבר, תדווח מידית על זה!!!
מה זה כזה דבר?
-
@אונגוואר כזה דבר זה אומר לבקש לייקים (לדוגמא אחרי הודעה לכתוב מי שנהנה שיתן לייק)
נכון מאד שצריך לתת לייקים אבל גם הרדיפה אחרי הלייקים היא לא דרכנו זה פורום מכובד לא רשת חברתית
גם לי עושה טוב לקבל לייק אין תחושת פרגון והערכה גדולה מזה פה בפורום ובאמת כואב על כל אותם אנשים שלא מקדישים את השניה בשביל לתת לייק כהכרת הטוב על פעולה שבן אדם עשה בשבילם
אבל הבקשות ללייקים מורידות את רמת הפורום
מניסיון של זמן פה בפורום הדרך היחידה להעלות את כמות הלייקים זה מודעות. לפני תקופה היה כל כמה זמן מישהו מקפיץ את הנושא הזה וכך הייתה עולה המודעות להרבות בלייקים
עוד נקודה שאולי תלמד זכות על הסיפור הספיצפי שלך יש הרבה אנשים שרק צופים בפורום ולא מחוברים כך שהם לא יכולים לתת ליייקים רובם הגדול לדעתי ליטאים והגיוני שהם הצופים ולכן לא קיבלת ליייקים -
@חסיד-ליטאי אני לעניות דעתי חושב שזה לגיטימי לבקש לכתוב ‘מי שנהנה שיתן לייק’ גם על פוסטים של העתק-הדבק, ובטח שעל נושאים שלמים, כי בסופו של דבר גם מישהו שמעלה פוסט של העתק-הדבק, גם זקוק לתמריץ, ואני לא חושב שזה בושה לבקש לייק, בסופו של דבר המעלה עבד בשביל זה…
-
@א-ויז-ניצע-חסיד אמר בנידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
@חסיד-ליטאי אני לעניות דעתי חושב שזה לגיטימי לבקש לכתוב ‘מי שנהנה שיתן לייק’ גם על פוסטים של העתק-הדבק, ובטח שעל נושאים שלמים, כי בסופו של דבר גם מישהו שמעלה פוסט של העתק-הדבק, גם זקוק לתמריץ, ואני לא חושב שזה בושה לבקש לייק, בסופו של דבר המעלה עבד בשביל זה…
@א-ויז-ניצע-חסיד 1. אני סובר כמוך. 2. למרות שיש עוד הרבה שסוברים כמוך, יש עוד הרבה שהדגישו פה שהם לא עובדים בשביל הלייקים (הם לא מואסים בהם, אבל הם לא עובדים בשבילם), אמנם יש לציין שרוב אלה שאמרו זאת הם נמצאים בשורה הראשונה במספרי הלייקים (כלומר: מגדולי מקבלי הלייקים). 3. גם אם כולם היו אומרים שהם עובדים בשביל הלייקים, אחד מכללי הפורום הוא שאין לבקש או לתת עידוד או תמריץ או כל תעלול למתן לייקים בשופו"א.
-
@חסיד-ליטאי אמר בנידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
@אונגוואר כזה דבר זה אומר לבקש לייקים (לדוגמא אחרי הודעה לכתוב מי שנהנה שיתן לייק)
נכון מאד שצריך לתת לייקים אבל גם הרדיפה אחרי הלייקים היא לא דרכנו זה פורום מכובד לא רשת חברתית
גם לי עושה טוב לקבל לייק אין תחושת פרגון והערכה גדולה מזה פה בפורום ובאמת כואב על כל אותם אנשים שלא מקדישים את השניה בשביל לתת לייק כהכרת הטוב על פעולה שבן אדם עשה בשבילם
אבל הבקשות ללייקים מורידות את רמת הפורום
מניסיון של זמן פה בפורום הדרך היחידה להעלות את כמות הלייקים זה מודעות. לפני תקופה היה כל כמה זמן מישהו מקפיץ את הנושא הזה וכך הייתה עולה המודעות להרבות בלייקים
עוד נקודה שאולי תלמד זכות על הסיפור הספיצפי שלך יש הרבה אנשים שרק צופים בפורום ולא מחוברים כך שהם לא יכולים לתת ליייקים רובם הגדול לדעתי ליטאים והגיוני שהם הצופים ולכן לא קיבלת ליייקים@חסיד-ליטאי אם אנשים צופים בפורום והם לא מחוברים בו, זה גם נחשב במספר הצפיות? מנין לך זאת?
-
@אונגוואר אני לא בטוח ככה אני משער אולי תבדוק אצל המנהלים
-
@א-ויז-ניצע-חסיד אני יסביר לך למה אני חושב שזה בעייתי כי ככה יווצר איזה שהוא תחרות (שגם ככה קייימת) מי מביא יותר לייקים וזה בדיוק כמו ברשתות החברתיות שאני חושב שיש ענין להיבדל מהם
-
@חסיד-ליטאי יש ויש, אני מסכים איתך שחלק ממטרת הפורום היא לא להיות כרשת חברתית אבל תראה לדוגמא המשתמש @בעלזער-חסיד לא עובד עבור הלייקים, ובגלל אי הכרת הטוב מינימלית, הוא הוריד את כמות ההעלאות לפורום…
@בעלזער-חסיד אמר בבחצרות בעלזא:
ישר כוח זה על ידי לייק אני לא מבקש רק כבר אישרתי לאיזה 15 אנשים וקיבלתי רק שלוש לייקים
בתקווה להבנה
ואגב זה הסיבה היחידה למה בחודש האחרון אני כבר כמעט לא על הפורום
נטו בגלל שאין כאן רגש של הכרת הטוב למי שנותן כל כך הרבה למען הכלל -
@א-ויז-ניצע-חסיד הכרת הטוב היא דבר בסיסי שיהודי צריך שיהיה לו.
ופה זה לא רשת חברתית חד משמעית