• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • חיפו גוגל בפורום

נידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...

אזור המערכת
    נידונים לציבור
    25
    76
    1934
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • בעלזער חסיד
      בעלזער חסיד אחראי פורום פנימי נערך לאחרונה על ידי בעלזער חסיד

דרך אגב עברתי כאן על כל הפוסטים בנושא כאן ואני פשוט מתבייש
      למה כאן יש פוסטים עם עשרות לייקים ובכל הפורום אין את זה
      זה נושא שחייבים לעורר עוד ועוד כדי שכל האלף ומאה מחוברים יפנימו את זה
      ראית שמישהו כתב משהו או הביא כמה תמונות מעניינות תודה לו
      באמת שהיה צריך להיות על כל פוסט שמישהו יצר לפחות מאה לייקים מתוך למעלה מאלף משתמשים

ח תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 11
      • ח
        חסיד ליטאי @בעלזער חסיד נערך לאחרונה על ידי חסיד ליטאי

@בעלזער-חסיד מה שנכון נכון
        באמת זה מרתק… לראות איך שבשאר המקומות אין לייקים ודווקא פה יש ויותר מזה גם שיש בשאר המקומות לייקים זה בד"כ אנשים קבועים שנותנים ולא כל מאות המשתמשים
        והתבוננתי בעצמי לבדוק למה זה ככה בעקרון הייתי אומר שיש רק קצת אנשים טובים אבל היות ואלול ואני נסחף באוירה אז אני ינסה ללמד זכות על המשתמשים שלא עושים לייקים
        לעשות לייק זה פעולה לא טבעית כי טבע האדם הוא אנוכיות וחוסר הכרת הטוב אבל בחיי יום יום שלנו אנחנו עובדים על זה כל הזמן ולכן להגיד תודה למשהו שנתן לך לעקוף באוטובוס/מכולת וכן על זה הדרך כולם עושים כי כבר הורגלנו בזה לעומת לעשות לייק לא הורגלנו וא"כ כל הבעיה היא חוסר מודעות ויצירת הרגל נכון וטוב,
        ולכן מה שצריך לצור ולהרגיל זה כשמשתמש רואה פוסט ונהנה ממנו כי הוא גילה משהו חדש (סקופ)/ כי הוא לא היה היה צריך לחפור בכל האתרים (גלריה טובה ואיכותית)/סתם ידיעה מעניינת או דעה נכונה שאתה מתחבר אליה, אז הוא פתאום יחשוב לעצמו בטח ההוא טרח ההוא הקריב מעצמו בשבילי מגיע לו לייק ואז שבן אדם יתרגל לחשוב ככה זה יהיה הכי טבעי בשבילו לעשות לייק
        ולכן אני חושב כל אחד שרואה את הפוסט הזה אז לא אין שום צורך שיתן לייק אלא שינסה להחדיר לעצמו כלל ברזל / הרגל / חוק בל יעבור אני נותן לייקים בכל מקום ולאו דווקא כאן(ואולי אפילו דווקא לא כאן כי פה תמיד יהיה מי שיתן …)
        (ואולי זה יהיה איזה קבלה טובה בבין אדם לחבירו שנתרגל לפרגן לכל אחד שעובד וטורח למעננו)
        ואז ככה כמו שכותבים כולם הפורום רק ישתדרג כי יהיה כיף ושווה לעדכן וכולנו נרוויח מזה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
        • טיקטינ'ער
          טיקטינ'ער נערך לאחרונה על ידי

תובנה קטנה על הלייקים, במדור שערי המגזינים בפרשת כי תבוא שאלתי האם יש טעם בהעלאת הקבצים, קיבלתי באותו שבוע 9 לייקים לעומת זאת בממוצע אני מקבל בין 0 ל-3.
          מה זה אומר?

שמעון 2 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • שמעון 2
            שמעון 2 @טיקטינ'ער נערך לאחרונה על ידי

@טיקטינ-ער אתה מה זה צודק פעם אני הייתי מעלה משהו שלוקח חצי שעה עבודה כולל לצנזר וכו’
            פעם אחת שאלתי אם צריך את זה או שזה נדוש!
            פתאום כן חייבים את זה ולייקים
            שבוע אחרי זה כלום 0-3
            שים לב איפה ששאלתי אם זה נדוש 10 לייקים ואיפה שלא 2 לייקים
            https://parenches.ovh/topic/389/אשכול-מהדורת-עידכוני-עולם-התורה/9

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
            • חסידים הראשונים
              חסידים הראשונים צוות פיקוח נערך לאחרונה על ידי

עוד הערה קטנה
              כשמעלים תמונות מכל חצרות הקודש זה לא אומר שתתן לייק רק על האדמו"ר או הרב שלך
              תראה שיש בנאדם שממלא את הפורום בתוכן תן לו לייק

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
              • בעלזער חסיד
                בעלזער חסיד אחראי פורום פנימי נערך לאחרונה על ידי בעלזער חסיד

כיוון שכבר עברה תקופה ארוכה שלא כתבתי את הגיגי למען הגדלת המודעות בעניין של הכרת הטוב על ידי לייק קטן למי שעשה לך הנאה בהוספת חומר לפורום
                באתי כאן ברעיון למנהלי הפורום הנפלא הזה
                אולי אפשר לעשות שלכל משתמש יהיה רשום לידו כמו שכתוב עד עכשיו כמה פוסטים הוא יצר וכמה מוניטין יש לו כבר להוסיף גם כמה לייקים הוא כבר נתן
                לדעתי זה יכול להוסיף המון
                תודה רבה על הכול המון לייקים לכולם

ויזניצער יבנה המקדש 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
                • ויזניצער
                  ויזניצער @בעלזער חסיד נערך לאחרונה על ידי

@בעלזער-חסיד אמר בנידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:

כיוון שכבר עברה תקופה ארוכה שלא כתבתי את הגיגי למען הגדלת המודעות בעניין של הכרת הטוב על ידי לייק קטן למי שעשה לך הנאה בהוספת חומר לפורום
                  אולי אפשר לעשות שלכל משתמש יהיה רשום לידו כמו שכתוב עד עכשיו כמה פוסטים הוא יצר וכמה מוניטין יש לו כבר להוסיף גם כמה לייקים הוא כבר נתן

פצצה!!!

• בעלזער חסיד
                    בעלזער חסיד אחראי פורום פנימי נערך לאחרונה על ידי

אני מאוד מקווה ש@דער-גבאי המסור או מישהו אחר מהמנהלים ינסו לעשות כזה דבר לדעתי זה יוסיף מאוד להעלאת הלייקים כאן בפורום,
                    לפעמים אני אוהב לעבור על משתמשים שונים והרבה פעמים זה מפריע לי לראות אחד שהכניס עשרות פוסטים ויש לו כמה לייקים בודדים
                    חברה תתעשתו זה שווה לכם ולכל אחד בנפרד
                    יש הגבלה של לייקים ליום אבל בא נראה מישהו שמגיע לזה
                    מעניין אם יש מישהו כאן שיודע מה ההגבלה
                    תתחילו ותמשיכו בזה תתנו ליייקים כמה שיותר בלי בעיות
                    והעיקר תפרגנו
                    תודה רבה לכולם

שמעון 2 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                    • שמעון 2
                      שמעון 2 @בעלזער חסיד נערך לאחרונה על ידי

@בעלזער-חסיד

יש הגבלה של לייקים ליום אבל בא נראה מישהו שמגיע לזה

ניתן לעשות למשתמש 6 לייקים ביום ובכללי 20 לייקים ליום

בא נראה מי עושה את המגבלה היומית?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                      • יבנה המקדש
                        יבנה המקדש מנהלים @בעלזער חסיד נערך לאחרונה על ידי

לדעתי זה יכול להוסיף המון
                        תודה רבה על הכול המון לייקים לכולם

רעיון מעולה.

נבדוק אם הוא בר יישום.

שמעון 2 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                        • שמעון 2
                          שמעון 2 @יבנה המקדש נערך לאחרונה על ידי

@יבנה-המקדש אפשר לראות בהגדרות למי הוא נתן לייקים וממי הוא קיבל לייקים!

נ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • נ
                            נתן קרלין @שמעון 2 נערך לאחרונה על ידי

@שמעון-2 גם יש אפשרות בהגדרות לראות כמה העלת
                            זה גם רעיון טוב להראות את זה בדף הראשי, ככה יעלו יותר…

• ח
                              חסיד ליטאי נערך לאחרונה על ידי חסיד ליטאי

עם זאת, הנהלת הפורום תראה בחומרה רבה הענקת לייקים מופרזת, וכן בקשת לייקים או עידוד עקיף למתן לייקים, דבר זה יכול לגרום לאיפוס מונה הלייקים של המשתמש לו הוענק ההצבעות וכן של נותן/מבקש הלייקים (מתוך כללי הפורום)
                              עד היום לא הבנתי מה הסיבה לאיסור הזה סה"כ כמו שנכתב למעלה כל לייק נותן את פידבק החיובי שכל אחד צריך
                              אבל לאחרונה התחלתי להבין, נוצרה פה מציאות של רדיפת לייקים ברמה מטורפת,
                              זה לא שאני נגד לייקים אני משתדל לתת המון וכדאי שגם ככה כולם יעשו, וכן גם לי עושה טוב שנותנים לי לייק,
                              אבל נוצרה פה איזה שהיא מציאות שמשתמשים מחפשים רק לייקים כבר לא מעניין אותך לעזור לשני, לא מעניין אותך ההתפתחות של הפורום הזה, (ולא מדבר על אלו שמעלים רק דברים שהם יקבלו עליהם לייקים ודברים שלא יקבלו עליהם הם לא מעלים)

חברה במטרת הפורום נכתב כך אנא שימרו על הפורום, ייחודיותו, נקיותו ורמתו. לדעתי קרבות הלייקים האלו קצת מורידות מרמתו

דוד המאסטר ח 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • דוד המאסטר
                                דוד המאסטר צוות פיקוח @חסיד ליטאי נערך לאחרונה על ידי

@חסיד-ליטאי אמר בנידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:

עם זאת, הנהלת הפורום תראה בחומרה רבה הענקת לייקים מופרזת, וכן בקשת לייקים או עידוד עקיף למתן לייקים, דבר זה יכול לגרום לאיפוס מונה הלייקים של המשתמש לו הוענק ההצבעות וכן של נותן/מבקש הלייקים (מתוך כללי הפורום)
                                עד היום לא הבנתי מה הסיבה לאיסור הזה סה"כ כמו שנכתב למעלה כל לייק נותן את פידבק החיובי שכל אחד צריך
                                אבל לאחרונה התחלתי להבין, נוצרה פה מציאות של רדיפת לייקים ברמה מטורפת,
                                זה לא שאני נגד לייקים אני משתדל לתת המון וכדאי שגם ככה כולם יעשו, וכן גם לי עושה טוב שנותנים לי לייק,
                                אבל נוצרה פה איזה שהיא מציאות שמשתמשים מחפשים רק לייקים כבר לא מעניין אותך לעזור לשני, לא מעניין אותך ההתפתחות של הפורום הזה, (ולא מדבר על אלו שמעלים רק דברים שהם יקבלו עליהם לייקים ודברים שלא יקבלו עליהם הם לא מעלים)

חברה במטרת הפורום נכתב כך אנא שימרו על הפורום, ייחודיותו, נקיותו ורמתו. לדעתי קרבות הלייקים האלו קצת מורידות מרמתו

אתה צודק בחלק מהדברים, אבל חלק לא נכון כלל וכלל, כי אנשים לוקחים ממוואצאפ וכדו’, ועובדים על זה קשה למען ולהביא לכל מקום, ורוצים לראות שמשהו בכלל זה עניין אותו…
                                מאיפה תידע שזה היה שווה כל הטריחה!!
                                אני חושב שהלייקים זה ה-מינימום, וחבל מאוד שזה לא מתפקד כלל איך שצריך!!
                                ואני חושב שכולם מסכימים איתי בעניין, כל האלה שפשוט עובדים, ולא רק העתק הדבק!
                                בברכה, ובתקווה להבנה.

ח תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                • ח
                                  חסיד ליטאי @חסיד ליטאי נערך לאחרונה על ידי

@חסיד-ליטאי אני פשוט לא יודע לעשות צילום מסך אבל זה מה שגרם לי לכתוב את זה
                                  שידור חי מחנוכת הבית של חצה"ק באבוב בתל אביב
                                  קוד: 1304770.

מי שנהנה מהקישור שייתן לייק (זה מוסתר)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • ח
                                    חסיד ליטאי @דוד המאסטר נערך לאחרונה על ידי

@דוד-המאסטר אני רואה שלא הבנת אותי נכון, ברור שעל עבודה טובה צריך לתת לייק וזה מינימום של הכרת הטוב ואם תעבור על הנידון הזה תראה שזה דעתי לאורך כל הדרך וכמה שכתבתי על זה ,
                                    אני מדבר על הבקשות ללייקים בשביל הכותב כמו הדוגמא שהבאתי הדברים האלו הם בעייתים אני שיא הבעד ואני גם נותן כל הזמן אבל לדעתי עשו מעיקר טפל ומהטפל עיקר חברה מעלים דברים בשביל לייקים ולא למען הפורום
                                    וזה לדעתי בעיה

דוד המאסטר סערט ויזניץ 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • דוד המאסטר

@דוד-המאסטר אני רואה שלא הבנת אותי נכון, ברור שעל עבודה טובה צריך לתת לייק וזה מינימום של הכרת הטוב ואם תעבור על הנידון הזה תראה שזה דעתי לאורך כל הדרך וכמה שכתבתי על זה ,
                                      אני מדבר על הבקשות ללייקים בשביל הכותב כמו הדוגמא שהבאתי הדברים האלו הם בעייתים אני שיא הבעד ואני גם נותן כל הזמן אבל לדעתי עשו מעיקר טפל ומהטפל עיקר חברה מעלים דברים בשביל לייקים ולא למען הפורום
                                      וזה לדעתי בעיה

בזה אתה צודק, מי שכותב כזה דבר, תדווח מידית על זה!!!

ח תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • סערט ויזניץ
                                        סערט ויזניץ אחראי פורום פנימי @חסיד ליטאי נערך לאחרונה על ידי

וזה לדעתי בעיה

כתבתי את זה נטו בכדי לדעת את כמה זה עניין את הציבור.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                        • ח
                                          חסיד ליטאי @דוד המאסטר נערך לאחרונה על ידי

@דוד-המאסטר דיוח זה ברירת מחדל כי אז הוא יסביר לך ככה וההוא ככה, ולא נרוויח כלום
                                          המטרה היא שזה לא יקרה כי משתמשים יבינו את הבעיה, וזה ענין של מודעות אותה המודעות של לתת לייק כהכרת הטוב גם צריכה להיות שלא לבקש לייק

דוד המאסטר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • דוד המאסטר

@דוד-המאסטר דיוח זה ברירת מחדל כי אז הוא יסביר לך ככה וההוא ככה, ולא נרוויח כלום
                                            המטרה היא שזה לא יקרה כי משתמשים יבינו את הבעיה, וזה ענין של מודעות אותה המודעות של לתת לייק כהכרת הטוב גם צריכה להיות שלא לבקש לייק

צודק!
                                            אבל הוא הסביר לך טוב מאוד למה הוא עשה את זה
                                            ובכל מקרה תמיד אפשר לדווח או לשלוח אלי בצ’אט!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0

• פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון

חוקי הפורום