• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • חיפו גוגל בפורום

נידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...

אזור המערכת
    נידונים לציבור
    25
    76
    1934
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ח
      חסיד ליטאי @דוד נערך לאחרונה על ידי

@דוד כשכתבתי לך התכוונתי לכל אחד ואחד שקורא את זה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
      • דער גבאי
        דער גבאי מנהלים @אמונה נערך לאחרונה על ידי דער גבאי

@אמונה אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:

מה שהכי בטוח שככל שלא יהיו כאן ספאם יותר יהנו ליכנס לכאן
        יותר מעניין לעבור על שרשור נקי וחלק עם המידע התועלתי ולא לתקע עם פוסטים מחוקים שמאבדים את הרצף וחבל

כל מילה.

• הוזכר על-ידי  דוד המאסטר דוד המאסטר 
        • הוזכר על-ידי  דוד המאסטר דוד המאסטר 
        • שמעון 2
          שמעון 2 @דוד המאסטר נערך לאחרונה על ידי

@דוד-המאסטר אמר בנידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:

הציבור בפורום הזה לא כ"כ משתמש עם הליקים שנתנו לו, אע"פ שכל אחד יכול לתת לשני לייק אפילו משתמש חדש שאין לו ליקים כלל, מה אתם אומרים חברים יקרים איך אפשר לדרבן את כולם לתת אחד לשני ליקים?
          זה פשוט חבל שהעסק לא זז…

אני אישית חושב שפשוט נהנית ממשהו שכתב משהו, נתן לך תשובה ברורה וטובה, העלה משהו שעל דרך זה הרווחת משהו, זה לא ניראה לי שחסר שכל אחד ישים לב שהוא מקבל כל שנייה מהשני המון, שים לב כמה אתה משקיע עבור השני, פשוט תן לו לייק, מגיע לו, הוא עזר לך בחינם, על כלום, תן לו לייק זה אולי ישיב לו קצת הכרת הטוב על מה שהוא חיפש לך, ובירר לך, והעלה לך, וכן על הדרך.
          תחשוב טוב כמה אתה מעוניין שיכירו ויעריכו לך על מה שעזרת לשני…

אשמח לתגובות מהציבור הקדוש בפורום הקדוש הזה!!

כמובן שלמנהל המסור @דער-גבאי מגיע אלף ליקים, איפה אתם בשביל מי שהקים והשקיע את כל כוחו והנו למען זה?

רק לא לשכוח את הנושא

אני חושב שיש הרבה משתמשים ששכחו שיש להם כפתור בצד 2e9b36bc-ad20-407b-99ba-aa231ee2044a-image.png ואפשר להשתמש בזה 8d60deaa-a588-4db2-b2e7-2103e74fbed4-image.png

ה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 15
          • ה
            הצב"י @שמעון 2 נערך לאחרונה על ידי

@שמעון-2 ג"א מצטרף זה נותן הרבה עידוד להמשיך להעלות דברים לתועלת הכלל

י תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 12
            • י
              יהודה כץ @הצב"י נערך לאחרונה על ידי

@הצב-י חבל ובאמת חבל שכל אחד יקח על עצמו לעדכן עוד 5 לפחות על קיומו של פורום מוצלח זה וכך יגדל ויפרח

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 11
              • נ
                נתן קרלין @דוד המאסטר נערך לאחרונה על ידי נתן קרלין

למה נותנים רק כאן לייקים?

ולא, אל תיתנו לי לייק לפוסט (כי נתנו כאן 20 לכל פוסט) כל עוד אתם לא נותנים גם במקומות אחרים.

זה ממש מפרגן, ומי שמפרגנים לו -אז הוא רוצה להעלות עוד תוכן איכותי -ואם הוא מעלה תוכן איכותי ונותנים לו הרבה לייקים- אז מעלה תוכן יותר איכותי וכו וכו ואז הפורום יותר טוב ואז באים יותר משתמשים סוף טוב הכל טוב

תזכרו את זה צדיקים

שמעון 2 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 7
                • שמעון 2
                  שמעון 2 @נתן קרלין נערך לאחרונה על ידי

@נתן-קרלין זה אולי בגלל שיש הגבלות וזה מתחלק להרבה פוסטים

נ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                  • נ
                    נתן קרלין @שמעון 2 נערך לאחרונה על ידי

@שמעון-2 זה קשור למה שכתבתי כאן?
                    כי אם כן אז לא הבנתי😔

שמעון 2 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                    • שמעון 2
                      שמעון 2 @נתן קרלין נערך לאחרונה על ידי

@נתן-קרלין יש הגבלה על הלייקים ניתן לעשות למשתמש 6 לייקים ביום ובכללי 20 לייקים ליום
                      אז כל הלייקים שנותנים מתחלק בהרבה פוסטים ולכן לא רואים את המספרים
                      ובזה שנותנים לך כאן לייקים זה סימן שהם מסכימים איתך

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                      • אונגוואר
                        אונגוואר @דוד המאסטר נערך לאחרונה על ידי

@דוד-המאסטר צודק, נגיד בימים האחרונים התכתבתי עם איזה משתמש והוא כותב לי שכוייח אבל לייק הוא לא שם לי. עכשיו לא רק שעדיף לייק, גם מילים כמו שכוייח, תודה וכו’ מספימים את המערכת. (ולכן למרות שכתבתי כבר 34 פוסטים בערך יש לי רק 2 מוניטין.

ח תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
                        • ח
                          חסיד ליטאי @אונגוואר נערך לאחרונה על ידי

@אונגוואר כל הענין הזה של הלייקים הוא ענין של מודעות
                          הדרך ליצור את המודעות היא א. לדבר על זה (וכמו שרואים פה בנושא הזה שמפוצץ לייקים כי פתאום בן אדם נזכר) ב. לתת אתה בעצמך לייקים שע"י כך שלא קופץ התראות על לייקים נכנס לו למודעות נושא הלייקים וכך יתן לך
                          אז לכל מי שחשוב ענין הלייקים שפשוט יפציץ הוא בלייקים וכך גם הוא יקבל
                          מה שכן צריך לשים לב לייק זה כמו שכתבת זה יישר כוח אז אין ענין לשים על מי ששאל שאלה אלא על מי שענה את התשובה או אחד שהעלה סרטון/תמונה/ ידיעה מרעישה/ וכן על זה הדרך

• ויזניצער
                            ויזניצער נערך לאחרונה על ידי

גם לדעתי, הרבה פעמים יש פה משתמשים שואלים שאלות ואז כשכותבים תשובות אז השואל לא נותן לייק וזה קצת מאכזב!
                            בתקווה להבנה ולשיפור ,
                            בשם כל משתמשי הפורום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
                            • דוד המאסטר
                              דוד המאסטר צוות פיקוח נערך לאחרונה על ידי דוד המאסטר

אלכם חברי הפורום היקרים הודאה חשובה בעניין:

אני חושב שזה דש בעצמו כל הזמן והרבה משתמשים חוזרים על אותו בקשה, ופשוט במילים שונות…
                              ואני רוצה לענות תשובה שקצת תספק את הדעת, ואני חושב שיעשה כאן גם סדר לכל השואלים החדשים בעניין.
                              מי שהביא משהו מאתר כל שהוא [שיש לכולנו], העתק הדבק [ועוד כאלה אפילו שמביאים בלי קרדיט], אני חושב שמאוד צריך להעריך אותו, אבל אני לא יודע עד כמה יש לו מה לבקש שייבאו לו לייק על זה. (כמובן למעט דברים מאתרים שאין לנו גישה, וכן מאתרים שמביאים מהם ועובדים על זה שיצא מהם חומר מסודר).
                              אבל שימו לב את ההבדל, אחד שביקש משהו מסוים, ואחד אחר הביא לו את זה מאתר אחר, וכדו’, אני חושב שמינימום הבן אדם זה לתת לו על זה לייק.
                              וק"ש אם בן אדם הביא ידיעות משלו, סקופים בלעדיים, אם נהנת מזה, למה שלא תתן לו על זה לייק?? הוא עבד ולא זרק סתם משהו… מגיע לו על זה… וזה בשביל שיתן לו קצת כח להמשיך עלה בשביל כולנו!!
                              וכן עבודות מסודרות שיש כאן בפורום, צריך לזכור שיש כאן אנשים שיושבים עליהם שעות (!!) בשביל לעלות דברים מסוימים, והמינימום שאנחנו יכולים להודות להם זה הלייק, להראות להם שמשהו מתייחס לזה.
                              ואני חושב שכולנו הודאה בזאת ל @דער-גבאי ושותפו @יבנה-המקדש על שעות שעושים למען הסדר הטוב כאן בפורום, וכן לכל העוזרים והמעלים כאן דברים מסודרים למען כולנו, וכמובן לכולם שפשוט לא נותנים מנוח כאן בפורום
                              שימשיך עלה “כה לחי”- ידידכם

ח תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 17
                              • ח
                                חסיד ליטאי @דוד המאסטר נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                                דוד המאסטר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                • דוד המאסטר
                                  דוד המאסטר צוות פיקוח @חסיד ליטאי נערך לאחרונה על ידי דוד המאסטר

פוסט זה נמחק!
                                  ח תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • ח
                                    חסיד ליטאי @דוד המאסטר נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • בעלזער חסיד
                                      בעלזער חסיד אחראי פורום פנימי נערך לאחרונה על ידי

חייבים לעורר על הנושא כל תקופה מחדש כי זה מה שיציל את הפורום להצלחות מסחררות יותר ויותר בע"ה עם כולנו נמשך בדרך זה של הכרת הטוב כפשוטו כולנו רק נרוויח כל טוב וא גוטן שבת

ח תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 13
                                      • מ
                                        משרטט @אמונה נערך לאחרונה על ידי

@אמונה
                                        צודק בכל מילה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
                                        • ח
                                          חסיד ליטאי @בעלזער חסיד נערך לאחרונה על ידי

@בעלזער-חסיד אכן כן מאז שנפתח הנושא לראשונה ע"י @דוד-המאסטר והתחילו לתת לייקים ובנוסף הפורום המחודש בפעילותו המסור של @דער-גבאי הפורום עולה ומשתבח
                                          וברוך ה’ כבר הגענו למעל 1000 משתמשים ונקווה שבעז"ה עוד נעלה עוד
                                          וזה כמו שהוזכר לעיל רק עם יפציצו בלייקים על למי שעוזר/כותב/ מעלה ועוזר לכלל הציבור

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 10
                                          • שמעון 2
                                            שמעון 2 נערך לאחרונה על ידי

@דער-גבאי יש צורך שכל כמה זמן הנושא יוקפץ מחדש וכך לא ישכחו!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 9

• פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון

חוקי הפורום