נידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...
-
@יושב-אוהלים כמו ש @חסיד-אמיתי אמר זה לא משנה איזה צבע זה יהיה אלא עצם זה שזה יעשה צבע זה יתן לני שעשה את הלייק הרגשה שהוא עשה משהו וזה מה שיגרום לו לתת עוד לייקים
-
@יושב-אוהלים לא משנה איזה צבע העיקר שיהיה בולט ובצד ימין
-
@חסיד-אמיתי אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
כל הפורמים זה ככה - שזה בצד שמאול, ואני חושב שזה מספיק בולט!
ושים לב שכל אחד שעושים לו לייק הוא מקבל על זה- וזה עושה לו הרגשה טובה, אפילו אם אין צבע מתחלף- הוא קיבל ממך את התודה בלייק, ובהתראה על זה.
-
@דוד-המאסטר נכון מאוד העיקר זה מי שהשקיע בעדכון תמונה או כל נושא אחר והוא מקבל על זה הרגשה טובה ולא משנה אם זה בולט או לא כל אחד מקבל עדכון שמעריכים אותו על מה שהוא כתב והשקיע, ובאמת כאן המקום להודות ולהעריך את כלל המנהלים והמפקחים על העבודה המופלאה שהם כ"כ משקיעים שכולנו נהנה ואין זה פלא שהפורום מתרחב יותר ויותר באיכות ובכמות תמשיכו ובעזרת כלל החברים יהיה כבוד שמים
-
@חסיד-אמיתי אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
גם אני הקטן חושב ככה -
@שמעון-2 אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
ניראה לי שאם זה יהיה בצבע אחר זה לא יגרום להם לתת לייק אבל אחרי שנותנים לייק וזה מתחלף צבע זה יותר גורם לתת לייק
זה יש כבר עכשיו תנסה ותראה
-
הפרום הזה הוא פורום מאוד מוצלח יש בו הכול ובזכות כול המחוברים פה שדואגים לעדכן כל עדכון שיש ובזמן לכן לדעתי יש פה הכרת הטוב גדולה אם נהנית מהעדכון תתן לייק ובהזדמנות זו רציתי להודות למנהלים היקרים שלקחו על עצמם לנהל את הפורום על הצד הטוב ביותר חזקו ואמצו
-
@חיים-מויזניץ אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
הפרום הזה הוא פורום מאוד מוצלח יש בו הכול ובזכות כול המחוברים פה שדואגים לעדכן כל עדכון שיש ובזמן לכן לדעתי יש פה הכרת הטוב גדולה אם נהנית מהעדכון תתן לייק ובהזדמנות זו רציתי להודות למנהלים היקרים שלקחו על עצמם לנהל את הפורום על הצד הטוב ביותר חזקו ואמצו
אם כבר העלית את הנושא שכל המחוברים פה דואגים לעדכן…
אז כאן המקום להעיר פורום מבוסס על חכמת המונים כלומר שכל אחד מעדכן ובדקתי אז מתוך 645 שמחוברים לפורום רק כ60 יש להם מעל 5-6 פוסטים שזה אומר שרק 10 אחוז מעדכנים שזה ממש חבל כי אם אנחנו רוצים שהפורום יגדל צריך שזה גם ימשוך ויעניין עוד חברה וזה יקרה רק יהיה כל הזמן עדכונים
חוץ מהנקודה הזו בכל אלו שרק צופים בפורום ולא מתחברים
ושוב תודה לכל המנהלים שעושים עבודת קודש -
תראו פה 38 אורחים אני בטוח שיש להם הרבה מה להוסיף
-
@חסיד-ליטאי אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
יש תוכנית לעשות קטגוריות שרק משתמשים רשומים יוכלו לצפות בהם
ועוד חזון למועד. -
@דער-גבאי אני לא ידעתי מהפורום הזה עד שבוע שעבר שמישהו שלח לי צילום מסך של גוגל שלו ואז ראיתי פארענצעס ולא ידעתי מה זה אז עשיתי חיפוש וזה עלה
-
@דער-גבאי אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
@חסיד-ליטאי אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
יש תוכנית לעשות קטגוריות שרק משתמשים רשומים יוכלו לצפות בהם
ועוד חזון למועד.הכי הייתי ממליץ על כזה דבר זה מה שהכי מעודד שכל אחד יהיה חייב להוסיף משלו לטובתו ולטובת הכלל
-
רבותיי לא רק בנושא כאן צריך לתת את הלייק לחברים אלא בכל מקום בכל הפורום אם יש משהו שנהנתם או קיבלתם מענה וכדו’ תחזירו לייק שזה יתן לכם עוד עדכונים ועוד חומר
לבנתיים נראה שמאז שהעלו את הנושא לחשיבה הציבור ממש התחיל להתחשב בזה ובס"ד ובזכות המנהלים המסורים הפורום הזה יצמח ויצליח עוד המון המון -
@בעלזער-חסיד אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
רבותיי לא רק בנושא כאן צריך לתת את הלייק לחברים אלא בכל מקום בכל הפורום אם יש משהו שנהניתם או קיבלתם מענה וכדו’ תחזירו לייק שזה יתן לכם עוד עדכונים ועוד חומר
לבנתיים נראה שמאז שהעלו את הנושא לחשיבה הציבור ממש התחיל להתחשב בזה ובס"ד ובזכות המנהלים המסורים הפורום הזה יצמח ויצליח עוד המון המוןזה ממש נכון, כל הזמן אני מקבל עוד ועוד פניות שמהפרסום בסוף שבוע שעבר כאן, מאז השתנה כל המערך של המוניטין לכולם, ובכל הנושאים, רק תמשיכו וחזקו עלה- זה ההכרת הטוב המינימלית שלנו!
-
נידון קטן מחכים לתגובות
נתון עדכני למערכת מחוברים כרגע 654 איש בלע"ה כן ירבו
מתוך ה-643 איש 71 העלו יותר מ-5 פוסטים
ומתוך ה-643 איש העלו 120 עד 5 פוסטים
ומתוך ה-643 איש ומזעזע מאוד ש463 איש שמחוברים לקבוצה לא העלו אפילו פוסט אחד
הציבור מתבקש להעלות רעיונות איך לגרום לכול אותם 463 איש שמחוברים לקבוצה להיות פעילים ולהעלות פוסטים. -
@חיים-מויזניץ חברה תודה על הלייקים
ואני ישמח יותר בתגובות
איך אפשר לגרום לכול ה-400 איש שמחוברים לפה שלא העלו אפילו פוסט אחד להתחיל להעלות
לי יש הצעה שאולי לחסום בצפייה אם מישהו לא פורסם אחרי חודש לפחות 5 פוסטים
או אולי מספר אחר של פוסטים ופרק זמן אחר כפי שיחליטו
אולי כך זה יגרום לחברה להתחיל להעלות פוסטים וכך יראו עד כמה שזה כו"כ פשוט להעלות פוסטים
זה הרעיון שלי מה הרעיון שלכם תתחילו להלעות רעיונות
וצות ההנהלה המסורה תשכול ותחליט בסוף איך היא תפעל -
@חיים-מויזניץ אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
איך אפשר לגרום לכול ה-400 איש שמחוברים לפה שלא העלו אפילו פוסט אחד להתחיל להעלות
לא לכולם יש גישה לכל המידע שיש לך
הם באו לכאן כדי לקבל מידע וזה לגיטימי מאוד@חיים-מויזניץ אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
לי יש הצעה שאולי לחסום בצפייה אם מישהו לא פורסם אחרי חודש לפחות 5 פוסטים
או אולי מספר אחר של פוסטים ופרק זמן אחר כפי שיחליטו
אולי כך זה יגרום לחברה להתחיל להעלות פוסטים וכך יראו עד כמה שזה כו"כ פשוט להעלות פוסטיםנראה לי שזה רק יגרום שמשתמשים לא יתחברו לכאן.
בשום פורום אין תנאי קבלה והרחקות על אי השתתפות בהעלאת פוסטים.
מה שהכי בטוח שככל שלא יהיו כאן ספאם יותר יהנו להיכנס לכאן,
יותר מעניין לעבור על שרשור נקי וחלק עם המידע התועלתי ולא להיתקע עם פוסטים מחוקים שמאבדים את הרצף וחבל -
@חיים-מויזניץ כמו שכתבו אין ענין להעניש אנשים שלא כותבים פוסטים יש ענין לעודד אותם ג"כ לכתוב וזה יכול לקרות אם יקבלו על ליייקים כל מיני בונוסים למשל שתמונת פרופיל יהיה רק לכאלו שיש להם כמות לייקים מסוימת או פתיחת צ’אט או אפשריות לעריכת פוסטים או את האופציה לתת ליקיים יוכלו רק מי שיש לו כבר וכן על זה הדרך
-
למה כולם נותנים ליקים רק כאן ובשרשורים אחרים בפורום כלום
-
@דוד תתחיל אתה לתת וכל אחד שרואה את הפוסט הזה וככה יהיה גם בשאר השרשורים הענין הזה של הלייק הוא רק עניין של מודעות כשיהיה מודעות אז יהיה לייקים גם במקומות אחרים וזה יווצר אם יראו כל הזמן בשרשורים אחרים לייקים
אז פשוט כל מי שרואה את הפסט הזה תתחילו להפציץ בליקים ||כמובן צריך לשים לב לא שמים לייק על כל שטות שמים על מישהו שעשה עזרה למישהו אחר או שאתה מתחבר לדברים שהוא כתב או שהשקיע והביא דיוח מלא ומסודר והשקיע על זה||