נידון ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...
-
הציבור בפורום הזה לא כ"כ משתמש עם הליקים שנתנו לו, אע"פ שכל אחד יכול לתת לשני לייק אפילו משתמש חדש שאין לו ליקים כלל, מה אתם אומרים חברים יקרים איך אפשר לדרבן את כולם לתת אחד לשני ליקים?
זה פשוט חבל שהעסק לא זז…אני אישית חושב שפשוט נהנית ממשהו שכתב משהו, נתן לך תשובה ברורה וטובה, העלה משהו שעל דרך זה הרווחת משהו, זה לא ניראה לי שחסר שכל אחד ישים לב שהוא מקבל כל שנייה מהשני המון, שים לב כמה אתה משקיע עבור השני, פשוט תן לו לייק, מגיע לו, הוא עזר לך בחינם, על כלום, תן לו לייק זה אולי ישיב לו קצת הכרת הטוב על מה שהוא חיפש לך, ובירר לך, והעלה לך, וכן על הדרך.
תחשוב טוב כמה אתה מעוניין שיכירו ויעריכו לך על מה שעזרת לשני…אשמח לתגובות מהציבור הקדוש בפורום הקדוש הזה!!
כמובן שלמנהל המסור @דער-גבאי מגיע אלף ליקים, איפה אתם בשביל מי שהקים והשקיע את כל כוחו והנו למען זה? -
כל מילה פנינה…
-
@יבנה-המקדש אמר בנידון קטן לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
כל מילה פנינה…
גם אני מצטרף לנ"ל, ושימו לב איך בפורמים אחרים כל הזמן נותנים, וזה עולה שם בלי סוף.
-
@דוד-המאסטר אמר בנידון קטן לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
הציבור בפורום הזה לא כ"כ משתמש עם הליקים שנתנו לו, אע"פ שכל אחד יכול לתת לשני לייק אפילו משתמש חדש שאין לו ליקים כלל, מה אתם אומרים חברים יקרים איך אפשר לדרבן את כולם לתת אחד לשני ליקים?
זה פשוט חבל שהעסק לא זז…אני אישית חושב שפשוט נהנית ממשהו שכתב משהו, נתן לך תשובה ברורה וטובה, העלה משהו שעל דרך זה הרווחת משהו, זה לא ניראה לי שחסר שכל אחד ישים לב שהוא מקבל כל שנייה מהשני המון, שים לב כמה אתה משקיע עבור השני, פשוט תן לו לייק, מגיע לו, הוא עזר לך בחינם, על כלום, תן לו לייק זה אולי ישיב לו קצת הכרת הטוב על מה שהוא חיפש לך, ובירר לך, והעלה לך, וכן על הדרך.
תחשוב טוב כמה אתה מעוניין שיכירו ויעריכו לך על מה שעזרת לשני…אשמח לתגובות מהציבור הקדוש בפורום הקדוש הזה!!
מאותה סיבה שנמנעים מלתת ‘מילה טובה’ לשני, למרות שזה לא עולה כסף.
רבותי, תפרגנו… זה נהנה וזה לא חסר… -
אני מייבין שיש פה משתמשים חדשים שפשוט מפחדים לזוז לתת לייק לכתוב תגובה
פה זה לא ישיבה תנסה לכתוב תגובה טובה אם זה לא טוב ימחקו ותלמד אייך ומה לכתוב -
תנו לחבר’ה החדשים לעכל את הפורום האדיר.
אח"כ הם כבר יתנו מרצונם לייק -
מיליון אחוז צודק כמה שיותר ידרבנו ככה יותר יתנו
אני אישית עם כל לייק שאני מקבל אני מקבל דרבון ואם לא קיבלתי זה מחליש אותי
חבל יש כאן הרבה מאוד פוטנציאל זה פורום חזק במיוחד וכדאי בשביל כולנו שיצליח כמה שיותר
אז רבותיי לעבודה נפרגן אחד לשני ואנחנו רק נרויח מכך המון
יישר כוח גדול לכולם -
@בעלזער-חסיד אמר בנידון קטן לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
מיליון אחוז צודק כמה שיותר ידרבנו ככה יותר יתנו
אני אישית עם כל לייק שאני מקבל אני מקבל דרבון ואם לא קיבלתי זה מחליש אותי
חבל יש כאן הרבה מאוד פוטנציאל זה פורום חזק במיוחד וכדאי בשביל כולנו שיצליח כמה שיותר
אז רבותיי לעבודה נפרגן אחד לשני ואנחנו רק נרויח מכך המון
יישר כוח גדול לכולםאתם לא חושבים מה הוא אומר, הוא לא צודק??
-
אכן כן כשנותנים לייק זה נותן למי שדואג ומעדכן \מחכים\עוזר את הכח והרצון לעדכן עוד ואז יש רווח עצום לפורום כשכך הפורום יגדל ויהיה יותר ויותר עדכונים ואין אחד שלא ירויח מכך
באמת כאן המקום להודות ל @דער-גבאי על כל העבודה המסורה להגדיל ולרומם את קרן הפורום -
פשוט אני מצטרף רק עכשיו על כל מילה- כמה זה נכון.
וטוב שכתבו את זה.
אשריכם שזכינו ל @דער-גבאי ול @דוד-המאסטר !! - כולנו צריכים להודות לכם. -
לעשות את הלייקים יותר בולט או בצבע אחר וכן מתחת לפוסט בצד ימין ולא שמאל
-
@חסיד-אמיתי איזה צבע לדעתך עדיף?
-
@יושב-אוהלים ניראה לי שאם זה יהיה בצבע אחר זה לא יגרום להם לתת לייק אבל אחרי שנותנים לייק וזה מתחלף צבע זה יותר גורם לתת לייק
-
@יושב-אוהלים כמו ש @חסיד-אמיתי אמר זה לא משנה איזה צבע זה יהיה אלא עצם זה שזה יעשה צבע זה יתן לני שעשה את הלייק הרגשה שהוא עשה משהו וזה מה שיגרום לו לתת עוד לייקים
-
@יושב-אוהלים לא משנה איזה צבע העיקר שיהיה בולט ובצד ימין
-
@חסיד-אמיתי אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
כל הפורמים זה ככה - שזה בצד שמאול, ואני חושב שזה מספיק בולט!
ושים לב שכל אחד שעושים לו לייק הוא מקבל על זה- וזה עושה לו הרגשה טובה, אפילו אם אין צבע מתחלף- הוא קיבל ממך את התודה בלייק, ובהתראה על זה.
-
@דוד-המאסטר נכון מאוד העיקר זה מי שהשקיע בעדכון תמונה או כל נושא אחר והוא מקבל על זה הרגשה טובה ולא משנה אם זה בולט או לא כל אחד מקבל עדכון שמעריכים אותו על מה שהוא כתב והשקיע, ובאמת כאן המקום להודות ולהעריך את כלל המנהלים והמפקחים על העבודה המופלאה שהם כ"כ משקיעים שכולנו נהנה ואין זה פלא שהפורום מתרחב יותר ויותר באיכות ובכמות תמשיכו ובעזרת כלל החברים יהיה כבוד שמים
-
@חסיד-אמיתי אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
גם אני הקטן חושב ככה -
@שמעון-2 אמר בנידון קטן ראשון מסוגו לציבור הקדוש, מחכים לתגובות...:
ניראה לי שאם זה יהיה בצבע אחר זה לא יגרום להם לתת לייק אבל אחרי שנותנים לייק וזה מתחלף צבע זה יותר גורם לתת לייק
זה יש כבר עכשיו תנסה ותראה
-
הפרום הזה הוא פורום מאוד מוצלח יש בו הכול ובזכות כול המחוברים פה שדואגים לעדכן כל עדכון שיש ובזמן לכן לדעתי יש פה הכרת הטוב גדולה אם נהנית מהעדכון תתן לייק ובהזדמנות זו רציתי להודות למנהלים היקרים שלקחו על עצמם לנהל את הפורום על הצד הטוב ביותר חזקו ואמצו