אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו...
-
@ד-ל אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו...:
@מרן-הכהן-הקדוש
אין לי מושג בסלולרי,
בכל אופן כשאתה מעלה קישור מדרייב אתה מעתיק אותו ומוסיף לו כוכביות באמצע, בכדי שנטפרי לא יחסום אותו באוטומט.
בשביל לצפות בקישור עם כוכביות
אתה מעתיק את הקישור לדפדפן גוגל ומוריד את הכוכביותזהו, שהיכן רואים את הקישור של קובץ בדרייב. כדי לראות קובץ השמור אצלי בדרייבאני נכנס ליישומון של דרייב, אך היכן רואים את הקישור שלו?
-
@מרן-הכהן-הקדוש
ב3 נקודות של הקובץ -
ניסיתי להעלות תמונה (מכתב משותף של האחים הקדושים האדמו"רים מרחמסטריבקה, ר"ז ורמ"מ), אך הייתה הודעת שגיאה ונכתב שממדי התמונה גדולים מדי.
-
@מרן-הכהן-הקדוש
ב3 נקודות של הקובץאצלי “העתקת קישור” בנפרד מ"שיתוף". אחרי ההעתקה היה כתוב “הקישור הועתק ללוח”. היכן נמצא הלוח? (יודע מי שמבין בסלולרי.)
-
@מרן-הכהן-הקדוש במקלדת נפתח כזה פס עם כל מיני אפשרויות והגדרות
בדרך כלל אמור להיות שמה כתוב לוח,
או שאם אתה לוחץ כמה שניות רצופות על המקום שאליו אתה רוצה להדביק [כמובן אחרי שהעתקת את הקישור] נכתב לך
“הדבק” אתה לוחץ וזה מודבק -
@מרן-הכהן-הקדוש במקלדת נפתח כזה פס עם כל מיני אפשרויות והגדרות
בדרך כלל אמור להיות שמה כתוב לוח,
או שאם אתה לוחץ כמה שניות רצופות על המקום שאליו אתה רוצה להדביק [כמובן אחרי שהעתקת את הקישור] נכתב לך
“הדבק” אתה לוחץ וזה מודבקתודה רבה על העזרה! העליתי את הקישורים מדרייב באשכול של חסידות רחמסטריבקה (מדובר במכתב משותף של האחים רבי זאב ורבי מנחם נחום מרחמסטריבקה והעליתי בשני צילומים, צילום לכל חלק של אחד מהם).
-
@מרן-הכהן-הקדוש
אם כבר תודה רבה
אתה משתמש חדש…
אני ייתן לך פה עוד כלל חשוב, אם אתה רוצה להגיד בפורום למישהו תודה רבה,
תן לו לייק
זה גם לא חופר בשרשור וגם מוסיף לו נקודות זכות ואימון בפורום -
יש מקום בפורום הזה לפתוח גם דיונים הלכתיים של ענייני דיומא, ענייני הגות והשקפה, מוסר ואמונה? או שהוא מיועד רק לחדשות?
-
איך אני יודע מי מוחק לי פוסטים ולמה??
-
צוות הפיקוח מוחקים
כשפותחים לכל דבר אשכול חדש