לקיים בנו חכמי ישראל: כ"ק מרן אדמו"ר מתולדות אברהם יצחק שליט"א לרפו"ש בתושח"י
-
-
האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק, אושפז בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים בשל בעיה בריאותית שהתגלתה בכליותיו.
האדמו"ר פונה לבית חולים לאחר שבשבועות האחרונים גילו הרופאים זיהום בכליות ונראה כי אינן פועלות כראוי - מה שמקשה על המשך סדר יומו של הרבי עקב חולשתו.
בשל גילו המתקדם של האדמו"ר (80), לא תתאפשר השתלה, מה שיצריך תחילת טיפול דיאליזה במידה והבעיה הרפואית לא תיפתר.
מבקשים מהציבור להעתיר בתפילה להחלמתו. שמו לתפילה: שמואל יעקב בן יענטא. -
@שמואל-1 אמר בלקיים בנו חכמי ישראל: כ"ק מרן אדמו"ר מתולדות אברהם יצחק שליט"א לרפו"ש בתושח"י:
בשל גילו המתקדם של האדמו"ר (80)
הוא עדיין לא בן 80, בט"ו אלול
-
@אנונימי נדמה לי שיום הבהיר שלו זה בט"ז אלול
-
ראש עיריית ניו יורק אריק אדמס בביקור אצל האדמו"ר שליט"א בבית החולים
-
@חסידים-הראשונים יש סיכוי שכק אדמור שליט"א
ישתתף בשמחת נישואי נכדו ??? -
לפי התמונה זה לא נראה
-
@חסידים-הראשונים אני חושב שזה לא מטעים לשים פה את התמונה עם אפשר להוריד את זה
-
@קרעסטיר זה פורסם בבחצרות הקודש רגיל
-
@קרעסטיר אמר בלקיים בנו חכמי ישראל: כ"ק מרן אדמו"ר מתולדות אברהם יצחק שליט"א לרפו"ש בתושח"י:
יתכן, אך אולי כדאי שישאירו את זה כדי שילמדו מה עושים כשנמצאים במצב כזה בבית הרפואה…
עיין על הסטנדר / מתקן שע"י האדמו"ר ותמצא נחת. -
@וואס-הערצאך אמר בלקיים בנו חכמי ישראל: כ"ק מרן אדמו"ר מתולדות אברהם יצחק שליט"א לרפו"ש בתושח"י:
@קרעסטיר זה פורסם בבחצרות הקודש רגיל
זה התפרסם בכל האתרים
-
נדיר: ראש העיר ניו יורק ביקר את הרבי ממאה שערים בבית החולים
ראש העיר ניו יורק אריק אדמס שהגיע לביקור שלישי בישראל הגיע באורח מפתיע לביקור בחדרו של האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק המאושפז בבית החולים ‘הדסה עין כרם’ בירושלים עקב בעיות בכליות. ‘בחדרי’ עם הסיבה לפגישה ומי ארגן אותה.
משה ויסברג |
ראש העיר ניו יורק בביקור אצל הרבי | צילום: באדיבות המצלם
ראש עיריית ניו יורק, אריק אדמס, שהגיע לביקור בזק בישראל הגיע לביקור מפתיע אצל האדמו"ר מתולדות אברהם יצחיק המאושפז בימים אלו בבית החולים ‘הדסה עין כרם’ בירושלים עקב בעיות בכליות.מדובר בביקור נדיר שבו הרבי מקבל את ראש העיר בחדרו על מיטת חוליו ואף מתפרסמת תמונה מהמפגש הבלתי שגרתי.
ראש העיר הגיע מלווה בעסקן יואלי אייזדורפר מבורו פארק שהגיע עם אדמס לביקור בישראל. מי שיזם את הביקור הוא העסקן אפרים פינק חסיד תולדות אברהם יצחק המקורב לראש העיר ניו יורק.
במהלך הביקור שוחחו ראש העיר והאדמו"ר על העזרה ליהודים בארה"ב בנושא החינוך, והרבי שיבח אותו על כך.
ראש העיר אף דיבר עם ראשי הנהלת בית החולים ששהו אף הם בפגישה וביקש שיתמסרו ויטפלו באדמו"ר במסירות למען המשך ובריאותו האיתנה.
לאחר מכן צייץ ראש העיר בטוויטר עם תמונה מהמפגש וכתב: “הרבי הוא התגלמות הכוח וההתמדה. אמונתו וחוכמתו בלתי ניתנות לעצירה. תבריא במהרה, ידידי”, כתב אדמס
-
תפילות ישראל עושות רושם
ב"ה הגיעה הידיעה כי כ"ק אדמו"ר שליט"א ישתחרר מביה"ח היום -
פוסט זה נמחק! -
חסדי ה’ כי לא תמנו כי לא כלו רחמיו
כ"ק אדמו"ר שליט"א שוחרר כעת מביה"ח -
@טברסקי אמר בלקיים בנו חכמי ישראל: כ"ק מרן אדמו"ר מתולדות אברהם יצחק שליט"א לרפו"ש בתושח"י:
@קרעסטיר אמר בלקיים בנו חכמי ישראל: כ"ק מרן אדמו"ר מתולדות אברהם יצחק שליט"א לרפו"ש בתושח"י:
יתכן, אך אולי כדאי שישאירו את זה כדי שילמדו מה עושים כשנמצאים במצב כזה בבית הרפואה…
עיין על הסטנדר / מתקן שע"י האדמו"ר ותמצא נחת.אני גם לא מבין למה היו צריכים בכלל לפרסם כזו תמונה
למי זה מוסיף
ולגביי הסטנדר והספרים
תסתכל בהמשך השרשור ותאה תמונוה ללא הספרים
למי זה מוסיף
אין לי מושג
זה לא שרואים את הרבה יושב ולומד בכזה מצב…לדעתי לא מכבד כלל
לא דווקא בפורום כאן הלאה בכללי -
@פנחס וסתם ככה
יוצא הרבה פעמים שרואים את הרבה עם כיפה סאמעט???
ולא לבנה. -
@פנחס יש לו גם לבנה תחתיה
-
ב"ה כנראה הרבה יבוא מחר לחתונה
-
בחסדי שמים: הרבי מתולדות אברהם יצחק שוחרר כעת מבית החולים הדסה עין כרם. הרבי צפוי להשתתף מחר בחתונת נכדו שתתקיים בבני ברק