מיטב ניגוני רבי ''משה גולדמן''
-
ניתן להוסיף ולתת חו’'ד
-
אני מאמין.
-
הגלה נא.
-
משכיל לדוד.
רבוש’'ע. -
מן המיצר1)
-
זכור.
-
כנשר.
-
מן המיצר.2
-
אל תעזבנו.
-
אהבת עולם.
-
שלום.
-
רחם.
-
ושמחתי.
-
קול דודי.
-
כי נחם.
-
אלוקי.
-
כי הוא.
-
פדני
-
פנה לעלבון.
-
רבי יעקב.
-
זכרנו.
-
וכמובן את ‘‘ברוך קל עליון’’.
-
-
@צ-אל-מ-ר-בנשמה יש אם אני לא טועה 3 אלבומים של יוסף משה כהנא מניגוני ר’ משה גולדמן תוכל להעלות?
-
@א-ויז-ניצע-חסיד
יש לך כאן את הדיסק שיצא השנה ‘‘א גאלדענע ליד’’ לא ידוע לי שיש עוד. אם אמצא אעלה https://drive.google.com/drive/folders/11z_v20mfte2JswZMT1DvlNjRzdVOGKwN?usp=drive_link -
למשה גולדמן ז"ל יש יותר מ20 דיסקים שירים שהלחין שרובם זה עם מקהלת הילדים מתוך הקמפ שלווה במחנה שלווה שהקים בקאנטרי בהוראת הרבי מבאבוב זכותו יגן עלינו, ובעיבוד של משה לאופר
וחוץ מזה יש זמרים שהוציאו שירים שלו, או אפילו דיסקים שלמים , וגם אייזיק האניג בדרך להוציא שיר שהוא קנה ממנו.
דיסקים של משה גולדמן שיצאו במחנה שלווה
וזה עוד
-
תמונה של הרב משה גולדמן ז"ל
-
שיר האמונה והביטחון
וזה השיר של משה גולדמן שאני מחובר לזה מאוד
[יש את זה גם בשירים למעלה שהביא צַ’אלְמֶר בנשמה ומגיע לו תודה על הפורום שהוא פתח על משה גולדמן]
יש תפילה וסגולה נפלאה שחיבר הגה"ח רבי אהרן יוסף לוריא, מחבר הספר “עבודת הפנים”, וכתב שהיא סגולה נפלאה, בדוקה ומנוסה, למי שיש לו בקשה, שיאמר תפילה זו שלש פעמים “ויועיל לו”.
משה גולדמן הלחין שיר מדהים על המילים,
השיר הזה מאוד מחזק ואני יודע על הרבה חסידיות ששרים את זה בחבורות ביחד,
אני מעלה את המילים שהם באידיש כולל תרגום לעברית שחילקו בכנס נשים בבאיאן בשנת תשס"ח
והנה השיר
-
@שמואל-1 אמר במיטב ניגוני רבי ''משה גולדמן'':
למשה גולדמן ז"ל יש יותר מ20 דיסקים שירים שהלחין שרובם זה עם מקהלת הילדים מתוך הקמפ שלווה במחנה שלווה שהקים בקאנטרי בהוראת הרבי מבאבוב זכותו יגן עלינו, ובעיבוד של משה לאופר
וחוץ מזה יש זמרים שהוציאו שירים שלו, או אפילו דיסקים שלמים , וגם אייזיק האניג בדרך להוציא שיר שהוא קנה ממנו.
דיסקים של משה גולדמן שיצאו במחנה שלווה
וזה עוד
תוכל להעלות?
-
@א-ויז-ניצע-חסיד
זה לוקח המון זמן ,
וגם לוקח המון מקום בדרייב,
אם אני יראה שיש ביקוש
אז אני ינסה למצוא לזה זמן -
@שמואל-1 שיר באמת מחזק, יש כאן סירטון מתורגם לעברת וגם ביצוע מדהים לשיר
-
כאיל תערג - משה גולדמן
מתוך הדיסק אם אשכחך ירושלים
-
ישנו עוד שיר מצמרר מאוד בשם א נשמה
השיר עוסק בנשמתו של צדיק המגיעה לבית דין של מעלה ואינה מורשית להיכנס לגן עדן כיוון שהצדיק הכה פעם יהודי ולא פייסו. לנשמה ניתנות שתי אפשרויות, לבחור בגיהנום לכפר על העוון או לחזור בשנית לעולם על מנת לתקן את העוון. הנשמה בוחרת לחזור בגלגול אך מבקשת מבית הדין להיוולד כבעל מום ללא ידיים, כדי שלא יוכל להכות שוב יהודי. במקביל מסופר על זוג חשוכי ילדים המתפללים לילד, ונולד להם תינוק חסר ידיים שסובל בחיים ובבית הספר. בפזמון מוסבר איך הכל נעשה בהשגחה עליונה שנשמת הצדיק תיוולד כילד ללא ידיים להורים צדיקים ובכך יכופר עוונו. חלק מקטעי השיר מושרים על ידי גולדמן עצמו, שטען שלא הצליח למצוא זמר שיעביר את המסר כמוהו [מתוך ויקיפדיה} -
ניגון יק ריבון מפיטסבורג[ 0למוקדשך טוב.mp3](העלאה 100%)
-
@צאנז יק ריבון והלמקדשך המקורי מפיטסבורג
-
הפכתי מספדי - משה גולדמאן
[מתוך הדיסק שמחתי]
-
דיסק אנעים זמירות
אנעים זמירות
ושויתי
רם ונישא
אשת חיל
צור משלו
מנוחת אמת
קה ריבון
שבח יקר
ac54c99c-65bc-4278-8b02-177b0ea310bb-Camp Shalva Choir-Anim Zmirois.pdf
המשך יבוא בעזרת השם -
אלבום ‘לנצח’ שיצא לפני שנה בערך.
https://drive.google.com/drive/folders/1CmPdvpMsX2BUKpvxjuKcrwdplxnfcmt2?usp=drive_link -
שיר מרגש…
בשם על ‘‘נהרות בבל’’ [כמובן של ‘‘משה גולדמן’’]