הגלריות של "נאמני הרשב"י", "מלחמת אש דת"
-
חלק א’
יודו לד’ חסדו ונפלאותיו לבני אדם
ואילו פינו מלא שירה כים ולשוננו רינה כהמון גליואין די מילים, להביע את הרגשות, של רבבות אלפי ישראל, אשר חגגו השנה את ל’‘ג בעומר באתר’‘ק מירון עטה’'ק,
בלי פרוצים ופרוצות של שוטרים ושוטרות, בלי מסכים, ושידורי וידאו,כולם הודו בפה מלא, שהשנה היו יכולים להרגיש את הקדושה באוויר, פשוט “ל’‘ג בעומר עטה’'ק”,
והכל מכסף מלא של נדיבי עם מחו’'ל, אשר הוזלו כספם למען המטרה הקדושה,אין ספק של’‘ג בעומר תשפ’'ג
ייכנס לדפי ההיסטוריה, של “היהדות החרדית”, השנה שכוחות הקדושה ניצחו את כוחות הטומאה
והכל בזכות המלחמה העיקשת של אלפי “נאמני הרשב"י”, שלחמו בשנים האחרונות, “מלחמת אש דת”, נגד כוחות הסטרא אחרא הציונית,אין ספק שהתוצאות של ל’‘ג בעומר תשפ’'ג, <<
ילווה עוד הרבה שנים, את היהדות חרדית, גם בשאר מערכות אשר “היהדות החרדית” עדיין מתמודדת עמה.
ברוך המקדש שמו ברבים -
חלק ב’
-
חלק ג’
אמר רבי שמעון בר יוחאי:מאות אלפי יהודים חוגגים את ל"ג בעומר הילולא דרשב"י באתרא קדישא מירון בהתלהבות רבה.
בר יוחאי נצרת בחיל:
פרויקטים שהובילו במסירות ועד “נמני הרשבי” ועמותת “מלחמת האש”.
ע"פ הוראתו הקדושה של מרנן הגדול מרנן גדולי ישראל שליט"א, מנהיגי היהדות החרדית בארה"ב.
ציון הקדוש והסביבה סביבה, מתפקדת כולה על פי ההלכה הקדושה, עם כל כללי ומנהגי ההילולא כפי שמספקים דנ"א, הודות לתמיכתם של נדבני סאטמר.
נקה את העיר מירון, תנקה אותה:
ציון הקדוש מקבל פנים חדשות, בזכות חרדים וחרדים שהוכיחו שהם שומרים
מפריע סדר במערה ובחצר - משטרה ציונית לא נראתה בכל הר מירון
לכבוד תנא ה’: סדר ההילולא נבחן כתחילת דנא א’ אכל ענוי וישבעו: סעודות הילולה נדיבות לרבנים אולי מירון.
בטל כמה גזירות: כלל ישראל מבקשת מהציון הקדוש ביטול גזירות רבות.
וידוי העבר, בקשה לעתיד: ה’ היה מסוגל לעלות אל מירון על הטהרה הקדושה.
עסקני ועמותת “נמני הרשבי” ועמותת “מלחמת אש דאת” מבהירים:
הצלחה נפלאה של ההילולא בזכות סאייתא דשמיא מיוחדת על מדרגה ומדרגה,
לזכותו של ארגון פולקמה “אל טארת הקודש”,
קמפיין קשה של “חמש שנים” השיג את הצלחתו המלאה בב"ז,
מסע הרואי של חמש שנים אני תיקון גדול של “נמני הרשב”N. ב. הוא התפרסם בעיתון “וכנשריפט”, שראה אור באלפי עותקים.
וואכנשריפט פר’ בה’'ב.pdf -
@חצקעל
למה לא להודעות לכמה מאנ"ש
מאיר פרוש ויוסי דייטש וכו’
שעשו הכול
והריקו דם (בכנסת המינים )
כדי להוציא כזה פרוייקט@חצקעל אמר בהגלריות של "נאמני הרשב"י", "מלחמת אש דת":
קמפיין קשה של “חמש שנים” השיג את הצלחתו המלאה בב"ז,
מסע הרואי של חמש שנים אני תיקון גדול של “נמני הרשב”במקום זה לוקחים היוהרה לעצמם שעובדים כבר …
שקר וכזב
הכול בזכות אנשי חסר דבות בשנים מאיר פרוש ועוזריו -
@מבוהק בשבילם מאיר פרוש ויוסי דייטש זה הרע במיעוטו
-
@ארגון ופחות מכך, חבל מאד…
-
הם טוענים שלמעשה על השטח ניהל “מלחמת אש דת” את כל הענין
בגלל המלחמה של חמש שנים האחרונים -
@מבוהק קוראים לזה בעברית “השתמש וזרוק” השתמשו בפרוש ודייטש במירון ועכשיו כותבים כאילו הם עשו הכל…
-
@חצקעל אני לא מאמין בזה, וזוהי דמגוגיה בתפארתה.
כי לך תוכיח אחרת -
בקיצור בוא נעצור פה את הויכוח הזה
חבל הפורם לא מיועד לזה
אני יפסיק לעולת מה שהם כותבים
והאמת והשלום אהבו -
דוד המאסטר