דווחים ודיונים שוטפים על הנעשה במירון ל"ג בעומר תשפ"ג
-
@BB1234 ומה יעשו למי שישאר ומה יעשה מי שקנה כרטיס למאוחר בלילה אם לא יצאו מספיק אנשים
-
@משתמש-סקרן אמר בדווחים ודיונים שוטפים על הנעשה במירון ל"ג בעומר תשפ"ג:
@BB1234 ומה יעשו למי שישאר ומה יעשה מי שקנה כרטיס למאוחר בלילה אם לא יצאו מספיק אנשים
מקווים שלא יקרה כמו שנה שעברה, שבגלל זה יחסמו את כל הציבור בחדשים.
-
@דוד-המאסטר אז מי שקנה כרטיס לשעה מאוחרת שם כספו על קרן הצבי
-
@משתמש-סקרן אמר בדווחים ודיונים שוטפים על הנעשה במירון ל"ג בעומר תשפ"ג:
@דוד-המאסטר אז מי שקנה כרטיס לשעה מאוחרת שם כספו על קרן הצבי
מקווים שהשנה זה לא יהיה.
אבל יש סיכוי. -
@משתמש-סקרן יסעו ברכבת
-
@BB1234 מה יעזור רכבת בכניסה של מירון לא יתנו לו להיכנס
-
@משתמש-סקרן לא סביר שיהיה 52000
-
@BB1234 מה פירוש שבפועל יתנו ליותר להיכנס
-
@משתמש-סקרן שנה שעברה החזירו את הכסף, כנראה שיחזירו גם השנה למי שלא יכנס, ככה נראה לי מסברא
-
@אלעזר-אלפר ואו זה הזוי,
-
@משתמש-סקרן
הכוונה שלא סביר שלא יתנו להיכנס כי כמעט בלתי סביר שיהיו במירון בבת אחת יותר מהכמות המותרת. -
@משתמש-סקרן מי שלא יוצא אחרי 5 שעות, מתבטלת לו אפשרות הנסיעה חזרה. הוא לא יוכל לעלות על אוטובוס וכדומ’. או שישלם קנס.
כך הבנתי -
זה לא ילך עם קנסות זה הולך
שחמש שעות אחרי שהאטבוס מגיע לחניון הוא צריך לצאת לא משנה אם יש לו כל הנוסעים או אין לו
הוא צריך לנוסע -
@חצקעל אים הגעתי אחרי שעת היציאה אי אפשר לעלות?
-
השר הממונה על מירון הרב מאיר פרוש מצנתק עכשיו אל מספרי הטלפון הכשרים ומבקש לשתף פעולה עם הממונים ולמען השנים הבאת וכן מודה לפרויקטור הרב יוסי דייטש
-
@בקליינע אמר בדווחים ודיונים שוטפים על הנעשה במירון ל"ג בעומר תשפ"ג:
@משתמש-סקרן מי שלא יוצא אחרי 5 שעות, מתבטלת לו אפשרות הנסיעה חזרה. הוא לא יוכל לעלות על אוטובוס וכדומ’. או שישלם קנס.
כך הבנתימה זאת אומרת ואם הייתי בשרותים או שחיכיתי בטרמינל לחבר שהשעות שלו מסתיימות שעה אחרי וכדו’ אז לא ייתנו לי לעלות בחזור?
וחוץ מזה מה ירוויחו מזה אז אני אשאר בהר?@חצקעל אמר בדווחים ודיונים שוטפים על הנעשה במירון ל"ג בעומר תשפ"ג:
זה לא ילך עם קנסות זה הולך
שחמש שעות אחרי שהאטבוס מגיע לחניון הוא צריך לצאת לא משנה אם יש לו כל הנוסעים או אין לו
הוא צריך לנוסעזה לא בדיוק 5 שעות כי הנוסעים שלו צריכים להגיע עד לחניון פרוד ממירון וזה עוד איזה 10/20 דק’ בערך
@חסיד-ליטאי אמר בדווחים ודיונים שוטפים על הנעשה במירון ל"ג בעומר תשפ"ג:
השר הממונה על מירון הרב מאיר פרוש מצנתק עכשיו אל מספרי הטלפון הכשרים ומבקש לשתף פעולה עם הממונים ולמען השנים הבאת וכן מודה לפרויקטור הרב יוסי דייטש
זה ההוכחה שאין להם באמת דרך לאכוף את זה
-
כמה אנשים מותר שיהיה (לפי המשטרה) בהר בו זמנית?
-
@פשוט-שבפשוט 52000 איש
-
@יהודה-4 אמר בדווחים ודיונים שוטפים על הנעשה במירון ל"ג בעומר תשפ"ג:
@פשוט-שבפשוט 52000 איש
באמת יאכפו את זה?
כאילו, אם מישהו יבוא והוא יהיה הבנ"א ה 52,001 לא יסכימו לו להיכנס?? -
עוד יומיים נוכל לדעת