אני לא מקבל מייל לאימות וגם לא מצליח להגיע לתנאי השימוש (מביא לי הודעת שגיאה לא ברורה)
-
??
-
@מייבין אז מה?
-
אין דרך לפתור את הבאג שרוב המצטרפים החדשים לא קיבלו אימות ולא יכולים להגיב בהרבה פוסטים?
-
@שמעון-הכהן-0 אמר באני לא מקבל מייל לאימות וגם לא מצליח להגיע לתנאי השימוש (מביא לי הודעת שגיאה לא ברורה):
אין דרך לפתור את הבאג שרוב המצטרפים החדשים לא קיבלו אימות ולא יכולים להגיב בהרבה פוסטים?
באם תפנה למנהלי המערכת בצ’אט פרטי, חלקם אף כותבים את כתובת הדוא"ל שלהם, ןתבקש אימות ידני, הבעיה לכאו’ תסתדר, מניסיון.
-
@פרצייטשישער אמר באני לא מקבל מייל לאימות וגם לא מצליח להגיע לתנאי השימוש (מביא לי הודעת שגיאה לא ברורה):
@שמעון-הכהן-0 אמר באני לא מקבל מייל לאימות וגם לא מצליח להגיע לתנאי השימוש (מביא לי הודעת שגיאה לא ברורה):
באם תפנה למנהלי המערכת בצ’אט פרטי, חלקם אף כותבים את כתובת הדוא"ל שלהם, ןתבקש אימות ידני, הבעיה לכאו’ תסתדר, מניסיון.
ביקשתי רבות ולא עזר עד עתה לצערי
-
@יהודי-חסיד @דוד-המאסטר @דער-גבאי
מתי הבעיה תפתר? -
גם אני לא מקבל אימות לדוא’'ל
-
אני כבר מיואש, כבר חצי שנה שאני שולח בקשות לטיפול בבעיה הזאת,
-
@צפוני אשמח מאוד שזה יפתר אבל עדיין לא שלחו אימות
-
גם לי לא שלחו מייל לאימות וכבר שלחתי פנייה לטיפול אתמול
-
מצטרף.
-
@משה-כהן
שלום לכולם גם אני הצטרפתי כעת ולא קיבלתי אימות -
https://parenches.ovh/topic/553/הכרזות-ועדכונים-על-שידרוגים-חדשים-בפורום
לכל המתלוננים זה נראה כפי שכתוב פה שהנושא סודר
נשמח להתחיל לראות את כולם נותנים לייקים ומעלים תכנים בכל המקומות שלא הצליחו -
@חסיד-ליטאי האימות סודר אבל עדיין יש מקומות שאני לא מצליח לכתוב תגובה [שלא מופיע לי האופצייה לכתוב תגובה/ציטוט וכשאני עושה לייק או כותב לי אין לי אישור או משהו כזה]
-
אני לוחץ על זה:
וזה מה שזה מראה לי: -
הייתי פעיל בפורום, צברתי לייקים, אבל לא צורפתי כראוי, והיה לי את הבעיה שאתה מציג, עד שהתחברתי עם שם משתמש חדש ודוא"ל חדש, התנתקתי מהחשבון הקודם, מאז עובד לי מצויין
-
@אונגוואר-ארה-ב ומה היה החשבון הקודם?
-
@אונגוואר-ארה-ב אמר באני לא מקבל מייל לאימות וגם לא מצליח להגיע לתנאי השימוש (מביא לי הודעת שגיאה לא ברורה):
הייתי פעיל בפורום, צברתי לייקים, אבל לא צורפתי כראוי, והיה לי את הבעיה שאתה מציג, עד שהתחברתי עם שם משתמש חדש ודוא"ל חדש, התנתקתי מהחשבון הקודם, מאז עובד לי מצויין
ואיך מתנתקים?
-
מאד מעצבן שלא ניתן ללייק בצורה נורמלית.
זה מציג המון פעמים שגיאה וכדו’ חבל. -
@מלכות גם לי זה היה תקופה ארוכה,עד שאימתו לי את המייל.
ועוד דבר.כל הזמן מדברים פה בפורום שצריך לתת לייקים וכו’,אבל זה כמות מוגבלת ליום.אני הרבה פעמים רוצה לתת לייקים ולא יכול.
מה ההיגיון בזה?
יש אפשרות לשנות את זה?
@דוד-המאסטר