הבו עצה! >> כנסו
-
חברים יקרים!
לאחרונה -בעיקר מעת חסימת הפורום בנטפרי קהילות- הפעילות בפורום הדלדלה מאוד, וכתוצאה מכך חלק גדול מהמשתמשים הפסיקו לעדכן ולכתוב בפורום, מה שגורם גם לירידה בכמות המבקרים.
מה שגילינו כי מרבית המבקרים משתמשים בפורום הזה כאתר חדשות לכל דבר, ומצפים שצוות האתר ידאגו לעדכוני החדשות.
וכאן הנקודה שצריך לחדד: הפורום הזה בנוי מחכמת ההמונים, כלומר, כל אחד תורם את חלקו ובכך נוצר מכלול מושלם.
וביותר הדברים אמורים בפורום כזה, שאין ביכולת של צוות מיומן ככל שיהיה להגיע לכל החדשות מכל חצרות הקודש ולהבין כל מה שמתרחש בה, והתפקיד מוטל על כל אחד שחפץ בפורום הזה, שיתן את מה שבידו לאחרים, ובכך להגיע לתוצאה המושלמת.שימו לב, כי העבודה הקשה והסיזיפית שנעשים ע"י בעדכון המדורים השבועיים, אשכול העלונים, לוח המודעות וכו’ דורשים מאמץ וזמן רב מידי שבוע, כל זה אינו יכול להיעשות אם רק המדורים האלה פעילים בפורום, אלא כתוספת והשלמה לחדשות, הגלריות, והעדכונים במשך השבוע.
כעת עומדות בפנינו שתי אופציות:
1. כלל המשתמשים החפצים ונהנים מהפורום, ישאו כתף ויקחו חלק בהבאת התכנים,
והנהלת הפורום מצידה תדאג להרחיב לשפר ולשפץ את הפורום, ולממש את הפוטנציאל העצום הטמון בפורום כזה.2. להכריז על סגירת הפורום.
ומכאן תצא הקריאה! הבו עצה כדת מה לעשות!
נשמח לשמוע כל הצעה, רעיון או תגובה.
בשולי הדברים, נציין כאן חלק מהרעיונות להרחבת הפורום שהגיעו אלינו עד עתה:
-
לפתוח לכל חצר קטגורייה נפרדת בה יעודכנו אונליין כל החדשות מאותה חצר. כמובן עם הרשאות רק לרשומים מאותה חצר.
-
פתיחת קטגורייה לחדשות עולם התורה הספרדי
-
פתיחת קטגורייה לבירור וחקר מנהגי צדיקים, שושלת יוחסין, וכו’
-
-
דער גבאי
-
@דער-גבאי אמר בהבו עצה! >> כנסו:
לפתוח לכל חצר קטגורייה נפרדת בה יעודכנו אונליין כל החדשות מאותה חצר. כמובן עם הרשאות רק לרשומים מאותה חצר.
כנ’'ל בדחיפות זה מאוד ישפיע על הפורום
-
-
-
-
שלושת העצות חשובות וכדאי לעשות אותם
-
-
פוסט זה נמחק! -
בשולי הדברים, נציין כאן חלק מהרעיונות להרחבת הפורום שהגיעו אלינו עד עתה:
הרעיון הראשון לדעתי לא מעשי, שתץי הרעיונות האחרים מצויינים.
אני חושב שמה שצריך לעשות, זה שכל אחד צריך לפרסם לידידיו ומכריו את עובדת קיומו של הפורום, וכך לאט לאט זה יגדל. -
@טיקטינ-ער אמר בהבו עצה! >> כנסו:
הרעיון הראשון לדעתי לא מעשי, שתי הרעיונות האחרים מצויינים.
אני חושב שמה שצריך לעשות, זה שכל אחד צריך לפרסם לידידיו ומכריו את עובדת קיומו של הפורום, וכך לאט לאט זה יגדל.רעיון מצויין.
אבל אני חושב שעם יותר ממאתיים משתמשים שכבר נמצאים כאן, היה אמור להיות קצת יותר פעילות.
אלא מה, הציבור רק מגיע לראות מה כתבו ולא טורח לכתוב גם.לכן הייתי ממליץ על משהו נוסף, שכל אחד ישתדל להעלות לפחות פוסט אחת ליום, [כמובן, לא פוסט לשם פוסט, רק אם יש בזה תועלת],
ואם תהיה כאן פעילות רציפה הפורום יגדל מאליו, והציבור כבר יגיע לבד. -
הרעיון הראשון לדעתי לא מעשי, שת
ץי הרעיונות האחרים מצויינים.
אני חושב שמה שצריך לעשות, זה שכל אחד צריך לפרסם לידידיו ומכריו את עובדת קיומו של הפורום, וכך לאט לאט זה יגדל.גא"מ לכהנ"ל.
-
@טיקטינ-ער מאיפה נמציא פוסטים להעלות כל יום ?
מה שאני יודע מהחצרות שאני מסתובב בהם אני כותב אני הרי לא יכול לבדוק מה קורה בכל הארץ אצל האדמורים -
@א-ייד אמר בהבו עצה! >> כנסו:
מה שאני יודע מהחצרות שאני מסתובב בהם אני כותב אני הרי לא יכול לבדוק מה קורה בכל הארץ אצל האדמוריםהשאלה לא אמורה להיות מופנה אלי אלא ל @דער-גבאי שביקש פוסט ליום…
אם כולם כמוך היו חולקים את המידע שברשותם עם כלל הציבור, הפורום היה מתפקד כהלכה. -
אני אשתדל בל"נ לעדכן יותר
לגבי קטגוריה אישית לכל חצר נראה לי ממש מיותר לפי המצב כרגע.
כשישתפר יהיה אפשר לעשות כן לחצרות הגדולות ויז’ניץ בעלזא וכדו’ אבל לכל חצר ממש זה מגוחך -
@יהודהניו למה אם יהיה אשכול לחסידויות שאני מכיר אני יעדכן כל הזמן שיש לי דיוחים
-
@יהודהניו אמר בהבו עצה! >> כנסו:
כשישתפר יהיה אפשר לעשות כן לחצרות הגדולות ויז’ניץ בעלזא וכדו’ אבל לכל חצר ממש זה מגוחך
גם לפי התוכנית זו תהיה רק לחצרות הגדולות או המעניינות
אבל אני חושב שזה דווקא יכול להזניק את הפורום,
ברגע שיהיו יותר פעילות אנשים יכתבו יותר -
@שומרי-אמונים בחצרות הגדולות זה יכול לתפוס לא ממש לכל חצר
-
אפשר לעשות קטגוריה לחסידויות הגדולות
ולחסידויות אחרות לעשות לפי הא׳ ב׳ לדוג׳ מא׳ עד כ׳ וכן ע״ז הדרך
-
פוסט זה נמחק! -
למה לא מעשי? תפרט קצת…
@יהודהניו אמר בהבו עצה! >> כנסו:
אני אשתדל בל"נ לעדכן יותר
לגבי קטגוריה אישית לכל חצר נראה לי ממש מיותר לפי המצב כרגע.
כשישתפר יהיה אפשר לעשות כן לחצרות הגדולות ויז’ניץ בעלזא וכדו’ אבל לכל חצר ממש זה מגוחךהבנתי שהתכנון זה רק לחצרות הגדולות, ורק למורשי כתיבה.
-
@יושב-אוהלים אמר בהבו עצה! >> כנסו:
למה לא מעשי? תפרט קצת…
לא נראה לי שיש מספיק שיתחזקו פרויקט שכזה.
-
@א-ייד אמר בהבו עצה! >> כנסו:
מי שאין לו מה להעלות שיפנה אלי באישי…
יש לי די והותר חומר להעלות אך מחוסר זמן לא מגיעים להכל. -
דער גבאי